Ko plaća 16,2 +pdv ?Kukuruz 16.2 plus pdv...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ko plaća 16,2 +pdv ?Kukuruz 16.2 plus pdv...
Znam i sam zato je deo terminski, deo se vuklo s proleca i deo sad otisao.Jedno kajanje ti nikad ne gine.
Jes ti siguran u ovo štos napisao?Najnovije vesti direkt sa tržišta, "Rumskog Vašarišta"...
Ponuda kukuruza u zrnu, džakiranog, jutros bila NEVEROVATNA !!!
Cena se kretala od 18-20 dinara...
Simptomatična pojava u vidu "mini-ponude", prodavci s putničkim vozilima, uglavnom tipa "karavan", natrpanih sa 6-8 džakova kukuruza, koji su uglavnom prodavali po ovoj nižoj ceni, i to kukuruz zaista diskutabilnog kvaliteta, do koga su, verovatno, došli preko "tudjih" ledja, pa je zbog toga i ta cena...
Ali, bilo ih je bukvalno, preko 20 !!!
To još nisam video...
Dosta je bilo i prodavaca poput mene, sa traktorom i prikolicom natovarenom, ili tzv.korpama i bikarama...
Desetina nakupaca sa Tamićima i kombijima...
Moje se zna, držao sam se svoje cene od 20 dinara, nov džak i striktna mera od 50 kg u džaku, stabilan kvalitet ponuđene robe, i uspeh, u takvoj konkurenciji, nije izostao...
Prodao sam 8 džakova od 12...
4 će sačekati iduću Subotu, ako pre toga ne nađu kakvu mušteriju...
Evidentan je rast ponude, koju prati pad cene...
Naravno, izgledi za ovogodišnji rekordan rod su sve verovatniji, pa ljudi kreću da se rešavaju starih zaliha...
Moje neko razmišljanje...
Naravno, izgledi za ovogodišnji rekordan rod su sve verovatniji, pa ljudi kreću da se rešavaju starih zaliha...
Moje neko razmišljanje...
Jeste, prepusticemo ceo forum i koncepte diskusija na volju ko kako hoce da pise i brise.Pošto vidim da je Tema cena kukuruza, a zalepili ste se za moje mišljenje, a napomenuo sam da je to MOJE NEKO MIŠLJENJE i počela je kuknjava, brišem moje Postove, i neću više pisati po kojoj sam ceni prodao, a Vi nastav"te da komentarišete moje mišljenje i kukate !!!!
- - - - - - - - - -
Šteta što ne mogu da obrišem sve...������