Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kolege,zanimljiva tema,meni je samo betonska ploca gore,znaci mogu samo da poslazem kamenu vunu ?
 sam kosinu upakovao u sendvic od plastenickog najlona u kome je 12cm staklene vune. Nisam imao dovoljno vune pa je na delu iznad kupatila ostala samo dupla folija. I sad kad se u kupatilu tri puta zaredom operu ruke vec pocinje da lici na saunu... Dobro, malo je karikirano al poenta je da je velika vlaznost vazduha u njemu jer su i zidovi komplet u plocicama... Prozorce je stalno otskrinuto, al kad zazimi je to malo nezgodno...
) u dva sloja, pa zatim juče premazah  sve Hagefas-om, BELO, opet u dva sloja, pa danas se "zabavljao" detaljima, "fazoniranjem" cokle i ivica prozora, kao i gornjeg ruba, i to u zadnjem momentu prelomih (pa se živ oznojah pazeći da mi ne kaplje na donje delove fasade, ofarbane u "blještavo" belo) sivom nijansom istog sredstva...

Сасвим солидно одрађено.Свака част.

Hvala i tebi...Dobrodol svaka čast! Savetovao bih ti da negde ostaviš broj telefona da mogu da te kontaktiraju da radiš kao majstor ali se bojim da ne navale ženskinje jer sve mi se čini da ćeš do proleća da imaš pomoć i ti i majka.
(pod uslovom da već nemaš pomoć)
drugarski pozdrav
Još jednom pohvaljujem tvoj trud i umeće.
Hvala, hvala...Svašta lola umije, u sve se razumije…![]()