Сасвим солидно одрађено.Свака част.
Hvala lepo...
Moram ovako, jer nema opcija:
zahvali se...
Dobrodol svaka čast! Savetovao bih ti da negde ostaviš broj telefona da mogu da te kontaktiraju da radiš kao majstor ali se bojim da ne navale ženskinje jer sve mi se čini da ćeš do proleća da imaš pomoć i ti i majka.
(pod uslovom da već nemaš pomoć)
drugarski pozdrav
Još jednom pohvaljujem tvoj trud i umeće.
Hvala i tebi...
Na tvoj predlog da ostavim broj (ili podatke), DA, ali samo savetodavno, da svoje iskustvo prenesem drugima, pa ovu moju izjavu možete bukvalno shvatiti i kao poziv kolegama, koji bi da krenu u postavljanje izolacije, da me mogu kontaktirati...Ne bih da, figurativno,
otimam hleb, "majstorima" u ovoj oblasti...
Svaka čast MAJSTORIMA, koji ovaj (svoj) posao rade krajnje savesno i profesionalno !!!
Ja se ne bojim "navale ženskinja", kako si se slikovito izrazio, još uvek sam "singl", bez obzira na sve moje kvalitete !!!
Ali se bojim da, moji kvaliteti nisu više "na ceni", i ne traže se, već su u igri, neki sasvim drugi...
farmeri, zadrugari, napumpane starlete i praznoglavi tetovirani bilderi, bukvalno, rijaliti dno dna...
Sitnije, ne mere...
Svašta lola umije, u sve se razumije…
Hvala, hvala...
To je "sremačka" strana, kazaću, pošto "bosansku" spominjem samo kada me nešto spuca u glavu, i potrefi baš tu stranu !!!
(mala šala na sopstveni račun)...
A, aj' po duši recite, ko je nekada Bosanca zaj***bo, osim u vicevima !!!???
Opravdavam specifičan "špicname" (nadimak), koji dobih na poslu prošle godine, a od čoveka koji je "prepoznao" moje kvalitete, i u najboljoj nameri, nadenuo mi ime TESLA !!!
Onda se, naravno, pročulo, pa većina misli da sam "izmislio struju" (izraz važi za čoveka koji mnogo filozofira, a malo pokazuje pameti u praksi), i smatra dobijanje tog nadimka kao vid sprdnje i nipodaštavanja, a time samo pokazuju visok stepen neznanja, arogancije, malograđanštine i gluposti...
S ponosom mogu reći, da mi taj nadimak prija, godi i laska !!!
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Još nešto, sve ove slike sam postavljao, kao i propratni tekst, toka radova, da ostane i drugima koji planiraju postavljanje ovog vida izolacije, ili makar izvođenja sličnih radova, u budućnosti, a u sopstvenoj režiji...
Nije mi bila namera da se hvalim, jer ko je pratio par stranica unatrag, sve je počelo tako što sam se raspitivao o potencijalnom izvođaču radova, ili MAJSTORU,i cenama istih, a naletih na "majstore", koji puno traže, bez ikakve garancije u krajnji rezultat...
I praktično me "nateraše" da izučim ovaj zanat...
Još jednom, VELIKO HVALA SVIMA, koji su uzeli učešća u diskusiji (bez obzira na namere i-ili komentare), bili pozitivni ili negativni, a (konstruktivna) kritika i (valjani) saveti uvek dobro dođu !!!