Pa dokle vise? ima li granice sa cenama uopsteSvakako sam planirao u maju da je radim, a sad da je platim, sigurno će u aprilu, maju biti veća cena
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pa dokle vise? ima li granice sa cenama uopsteSvakako sam planirao u maju da je radim, a sad da je platim, sigurno će u aprilu, maju biti veća cena
Neznam dal se još negde desilo mom komšji se vetar podvuko izmedju stiropora i kuće i komplet je skino fasadu sa cele strane kuće,posle toga svi kod nas nekalkulišu sa tiplama nema tu zezanja .Minimum je 6 po m2.
U čemu je konkretna razlika? Jel svi lepkovi isto drže ili ne? Jel su neki lakši za rad ili....?Lepak bi ovako rangirao: ceresit,veber,knauf, bekament, maxsima, sika.
Ceresitov je kvalitetan i tu nema diskusije, weberov takodje bar mi je tako rodjak reako i verujem da jeste.Sika mi ne uliva poverenje gledao sam kako izgleda smesa i ugradnja istog.Knauf mislim da je dobar.U čemu je konkretna razlika? Jel svi lepkovi isto drže ili ne? Jel su neki lakši za rad ili....?
Bukvalno pre svakog premaza namaza u gradjevinarstvu mora podloga. Pre lepka za plocice, pre lepka za stiropor, pre gleta, pre bilo cega i to onda stoji ne mrda. Podloga impregnira porozne podloge i omogucava bolje i cvrsce prijanjanje. Ne znam jesi li ikada video da se plocice zajedno sa lepkom odvajaju od zida?Moraš mi detaljnije objasniti, ne razumem se u takve radove. Šta je podloga?
Ako nemas klimu nabavi...Plaćen maxima program, isporuka u maju. Jedva čekam jul kad upeče zvezda da vidim razliku pre i posle izolacije. Jeste da nije cela kuća, sprat radim ali očekujem razliku kad je grejanje i hlađenje