Terenska vozila za poljoprivrednike(opšta tema).

Po sadasnjoj ceni energenata,bolje je kupiti verziju sa benzin+tng!

Počerina,dali komšija ima ugrađenu prednju vuču?mada neverujem Mercedesov motor je dubok i vuča mora da se izmešta a tada brzo strada
Ima drugar nivu 99god sa fiajtovim 1.7 ili 1.9 dizel motorom da proda.ako koga interesuje možeda se javi na pp,a što se tiče ugradnje dizela nivu to je radio Dožić i Čuruga misli da je bilo 1300eura njegov motor

Kod nas je na placu bila Niva po meni u odlicnom stanju 2002-2003god otisla za oko 2500-3000e sa plinom,dok sam radio ja sam sa njom napravio 40-50km imao jednu voznju sto puta sto van puta i odlicno se ponasala i vukla.
A sad da dam jos 1000e zato sto u firmi vozim dizela....a vise sam vozio dizele nego sa plinom u firmi....

Počerina,dali komšija ima ugrađenu prednju vuču?mada neverujem Mercedesov motor je dubok i vuča mora da se izmešta a tada brzo strada
Ima drugar nivu 99god sa fiajtovim 1.7 ili 1.9 dizel motorom da proda.ako koga interesuje možeda se javi na pp,a što se tiče ugradnje dizela nivu to je radio Dožić i Čuruga misli da je bilo 1300eura njegov motor

IMa prednju vucu. Kada je kupio prednja vuca nije radila, pa je on kupio prednju vucu od neke rasturene Nive i ugradio je i sada radi perfektno

hvala svima na brzim odgovorima, imamo u ponudi jednu nivu sa pugeot 1,9 TD motorom, zato sam pitao, da vidim jel budzenje ili nesto drugo.
mana mu je sto je 2001 godiste, i mislim da nema servo, cenu jos neznam, jer covek nezna koliko da trazi, moramo otici i pregledati ju, pa cuti sta kaze...

drago mi je da nije budzenje, a sve ostalo cemo videti.

sliazem se sa clanom KISHROBERT u vezi plina, ali onda gepek koji je mali nema svoju funkciju, a posto kuci imam cisternu dizela nesekiram se za sipanje :D

hvala svima na brzim odgovorima, imamo u ponudi jednu nivu sa pugeot 1,9 TD motorom, zato sam pitao, da vidim jel budzenje ili nesto drugo.
mana mu je sto je 2001 godiste, i mislim da nema servo, cenu jos neznam, jer covek nezna koliko da trazi, moramo otici i pregledati ju, pa cuti sta kaze...

drago mi je da nije budzenje, a sve ostalo cemo videti.

sliazem se sa clanom KISHROBERT u vezi plina, ali onda gepek koji je mali nema svoju funkciju, a posto kuci imam cisternu dizela nesekiram se za sipanje :D

neide boca u gepek nego ispod auta

Kako koja i kako kad ja mislim da ispod 12 litara plina ne moze manje a moze lako i 20 ako treba. Ja je vozim na benzin i umerene voznje malo asfalt malo atar moze i oko 11 da potrosi i od toga manje nema sanse. Pricam o pomenutoj 1.6 Nivi sa redovnim dvogrlim karburatorom.

Da osvezim temu malo egzibicija od pre neki dan,
fotografija0073.jpg
fotografija0078.jpg
fotografija0079.jpg
fotografija0080.jpg
inace lajka je 200d

210g2on.jpg
14lm0dy.jpg

Evo komsijine Nive.... Motor je dizel 2.4 oz Mercedesa 123.... Stavljene su sire gume, sedista od Renoa 5, instrument tabla od Mercedesa 123.... Iako je Mercedes motor prednja vuca radi....

Nazad
Vrh