tamara1611
Banned
za terene nema vam boljeg od suzuki samuraja 1,3
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
za terene nema vam boljeg od suzuki samuraja 1,3
Motor je vec bio ubacen kada je kupio, a gume je sire stavio radi estetike.... Kada je kupio nije imala prednju vucu tako da ju je on ugradio od druge Nive... Uopste ne trosi kao tenk, mislim da se potrosnja krece oko 9 litara... A sto se tice sirokih guma, ide odlicnoi sa njima, po snegu nema nikakvih problema.... A i ranije dok je imala uzane gume, brzo ih je skidala zbog tezine motora... Uostalom ne koristi je za voznju po njivama...@Pocerina nista tvoj komsija nije dobio ubacuvanjem mercedesovog motora i sirih guma. Lada najbolje terenske osobine ima sa svojim ruskim fabrickim gumama ove sto je on stavio dobre su za po asfaltu jer ne lupaju kao ruske. Diesel motor nije pozeljan u ladi prenosi se ne poklapaju, ta lada sa ovim motorom trosi nafte kao tenk. To sto ima prednju vucu ima je svakako jer je ostao ladin reduktor iz koga prednja vuca vuce pogonski kardan.
samuraj ce proci,a plus trosi ko APN4!!!Sto se tice terenaca ja ne znam koji bi prosao tamo gde moze lada niva ,to su mi rekli mnogi ljudi