slobapatrola
Član
to nije nista za njega,jedan moj prijatelj vuce kamion sa samurajom,a ja sm jednu zastavicu palio bila je puna drva
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
niko ne kudi nego samo kazem da nije najbolja na svetu po karakteristikama a cenu odrzavanja, potrosnju i registraciju niko nije ni spominjao
Taj isti samuraj sinoc stao gde sam ja sa "obicnim smrtnim autom" prosao.ima nesto i u vozacu...malo ste preterali u velicanju lade nive,ja vam tvrdim da ce samuraj suzuki da izadje gde niva nikada nece
sta ti poredis nekog tamo,mozda mu lose gume i onda mu dzaba sveTaj isti samuraj sinoc stao gde sam ja sa "obicnim smrtnim autom" prosao.ima nesto i u vozacu...
TA LADA CE JOS DO KRAJA PO VAMA DA IDE I na osoku
Uaz se nije nikako pokazao,odnosno nije bolji od lade.Brat i drugar voze u sumariji i jedan i drugi i kazu da lada prodje tamo gde uaz ne moze da prodje.
Ovo nije tačno,kada nivi nasedne zadnji diferencijal može samo da se slika,to joj i jeste najveća mana-mali klirens zadnjeg diferencijala.Dobra jeste ali ima mnooogo boljih terenaca od nje..........tako da jedina joj je prednost uloženo-dobijeno tj.cena i ništa višeLada ima manje sanse da se nasadi od drugih terenskih vozila upravo zbog toga sto je kratka, gde se sa njom nasadite sa drugim vozilima ne bi ni stigli dotle.