MOMOSARIC
Član
Peet koja je poenta posta ? Konkretno reci nesto
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Sta su obraz i karakter,definisi pa da i mi ostali to saznamo?!Kakva volja,samo obraz I karakter
Послато са RMX3263 помоћу Тапатока
Ako neko ne zna dzaba da objasnjavamSta su obraz i karakter,definisi pa da i mi ostali to saznamo?!
Ovo je kao provera stanja,to sam vec gledao pre.Ja bih da preuzmem u pdf-u resenje za porez za ovu godinu ,na zemlju,kucu i sve sto ide tu,gde pise ukupan iznos i koliko su rate itd.Nije mi jasno kako to nije stiglo u eSanduce ....do sada placam porez po resenju iz prosle godine.![]()
Uputstvo
- Kliknite na Ipa.gov.rs
- Kliknete na Pijava na sistem
- Logujete se preko ConsentID
- Kliknete na Upit stanja obveznika
- Kliknete na Izaberi
Sada birajte šta vas zanima
- Stanje na računima po opštini
- Uvid u ukupan dug na poreskim računima
- Pregled izvršenih transakcija
Šta kada piše ovo? "Lice nije evidentirano kao poreski obveznik."
Hoće to da kasni, doćiće vam sigurno Rešenje.Ovo je kao provera stanja,to sam vec gledao pre.Ja bih da preuzmem u pdf-u resenje za porez za ovu godinu ,na zemlju,kucu i sve sto ide tu,gde pise ukupan iznos i koliko su rate itd.Nije mi jasno kako to nije stiglo u eSanduce ....do sada placam porez po resenju iz prosle godine.
Sta treba reci konkretnije?Peet koja je poenta posta ? Konkretno reci nesto
Au al si pametan.Svako kome je isplativije da ceka subvencije, nego autobus dok ide na posao.
A ko ceka i jedno i drugo? Da malo razbijemo monotonost...Svako kome je isplativije da ceka subvencije, nego autobus dok ide na posao.