Subvencije u poljoprivredi za 2024 godinu

Red prvenstveno mi treba da zavedemo tako što nećemo uzimati takve zakupe! A ovo cinkarenje mi je gadno. Treba naći drugačiji mehanizam od cinkarenja. Pored kulturnog genocida sa Pinka, tabloida, društvenih mreža, sveopšteg pada morala i normi pristojnog ponašanja, samo nam je još cinkarenje potrebno da se primi u narodu kao podrazumevano postupanje...
I npr da ne uzimamo takvi zakupi doci ce neko iz treceg sela i uzece, u svakom poslu ima nelojalna konkurencija tako je i ovde

Послато са SM-G975F помоћу Тапатока

A vi se držite ko pijan plota: Ja ću da radim zemlju pa makar i na štetu samo da ne uzme neko drugi ili treći!

Послато са SM-A225F помоћу Тапатока

Ima tu i drugi problem, ako covek ima mehanizaciju traktore i prikljucnu da radi dosta zemlje a krene da ostaje bez iste i to je nezgodno. Ne otkazuju oni tako lako iako kukakaju na sav glas, samo uzimaju jos jer toboz imam mehanizaciju za 1000 lanaca da radim a radim samo 500 kj...

Moj otac i deda nisu znali za subvencije ali su ipak veoma lepo živeli ali su cene bile realne a sada pored ovakvih cena ni tri puta veće subvencije nas ne spašavaju
Ranije si se razdužio u zadrugu sa pabircima a sada sa pola ambara, kupovao se traktor za tri vagona kukuruza a sada ti treba 12 vagona.

Jel samo meni nije stiglo onda,ili ima jos koga ?.
Gde bih mogao sam da preuzmem to resenje ?.Na onom sajtu njixovom se ne snalazim,ima i neka aplikacija da se skine cak ....

Pa uzimajte sve onda i od onih najacih sto najvise plate!
U cemu je vasa stvar niko vas ne moze shvatiti?!
Sta nije jasno? Covek je radio 20 god zemlju i nailazi drugi koji daje 80 e vise i uzima mu zemlju?
Ujak necaku zbog par jeb.. lh evra daje drugom u zakup!
Brat uzima bratu zemlju i daje drugome zbog par evra i da ne sirim vise! koliko jos tih primera ima samo u nasem selu!
Sve je to otvorena pijaca, cenkas se, ne odgovara ti uzima drugi i dovidjenja!
Sta biste vi neki da ostajete na terenu a na klupi veci i bolji igraci?!
Nema od toga nista, sirite prazne price!
U odnosu na moju zemlju imam u plusu jos 150% vise zemlje pod arendom i iz starta sam bio a i sad sam svestan da nije moja i u svakom trenutku ako nije zadovoljan moze da ti je uzima i da drugome!
Dakle ili pratis ostale ili ispadnes iz igre, tvoja je volja!
I za kraj mnogo se brinete za druge a nesto slabije gledate sebe!

@Arkadije Na svom eUprava nalogu možeš da proveriš stanje, odeljak moji podaci.Biraš u meniju na levoj strani a prikazuje ti se na desnoj.Preko kompa idi na site jer je preko telefona haos.
Meni je rešenje stiglo online mislim još u februaru mesecu a pre nekako su delili uplatnice sa poslednjom ratom na kućnu adresu.

Jel samo meni nije stiglo onda,ili ima jos koga ?.
Gde bih mogao sam da preuzmem to resenje ?.Na onom sajtu njixovom se ne snalazim,ima i neka aplikacija da se skine cak ....
Screenshot-2024-11-10-17-30-10-414-edit-com-android-chrome.jpg

Uputstvo

1. Kliknite na Ipa.gov.rs
  2. Kliknete na Pijava na sistem
  3. Logujete se preko ConsentID
  4. Kliknete na Upit stanja obveznika
  5. Kliknete na Izaberi

Sada birajte šta vas zanima

• Stanje na računima po opštini
  • Uvid u ukupan dug na poreskim računima
  • Pregled izvršenih transakcija

Screenshot-2024-11-10-17-30-10-414-edit-com-android-chrome.jpg

Uputstvo

1. Kliknite na Ipa.gov.rs
  2. Kliknete na Pijava na sistem
  3. Logujete se preko ConsentID
  4. Kliknete na Upit stanja obveznika
  5. Kliknete na Izaberi

Sada birajte šta vas zanima

• Stanje na računima po opštini
  • Uvid u ukupan dug na poreskim računima
  • Pregled izvršenih transakcija

Šta kada piše ovo? "Lice nije evidentirano kao poreski obveznik."​

Pa uzimajte sve onda i od onih najacih sto najvise plate!
U cemu je vasa stvar niko vas ne moze shvatiti?!
Sta nije jasno? Covek je radio 20 god zemlju i nailazi drugi koji daje 80 e vise i uzima mu zemlju?
Ujak necaku zbog par jeb.. lh evra daje drugom u zakup!
Brat uzima bratu zemlju i daje drugome zbog par evra i da ne sirim vise! koliko jos tih primera ima samo u nasem selu!
Sve je to otvorena pijaca, cenkas se, ne odgovara ti uzima drugi i dovidjenja!
Sta biste vi neki da ostajete na terenu a na klupi veci i bolji igraci?!
Nema od toga nista, sirite prazne price!
U odnosu na moju zemlju imam u plusu jos 150% vise zemlje pod arendom i iz starta sam bio a i sad sam svestan da nije moja i u svakom trenutku ako nije zadovoljan moze da ti je uzima i da drugome!
Dakle ili pratis ostale ili ispadnes iz igre, tvoja je volja!
I za kraj mnogo se brinete za druge a nesto slabije gledate sebe!
I onda ti veliki i jaki igraci teraju traktore na blokade i traze lovu od drzave i pljuju ove male sto ne izadju i oni da ih podrze

Послато са RMX3263 помоћу Тапатока

Nazad
Vrh