Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ne , normalna zemlja . Ima dabome i pjeskovitih krugova , kao mnogo gdje. Imam rodjake u Vinci . Mjestani Vince imaju zemlju tamo preko Dunava. Odustaju mnogi da rade tamo , jer moraju skelom , a ima i kradje dosta , daleko im. Po tolko izdaju zemlju , jedino oni mozda nisu u toku posto ide tamo .To nije obradiva povrsina 100% neka barustina potkis i slatina koju niko nece cim je ta cena. Imas u starcevu i omoljici ozbiljne paore to bi bilo preorano odavno da valja. Ovako price za malu decu.....
Nemaa druze ,recimo kod mene u selu nece da prodaju...Onda je bolje zemlju kupiti na večito nego plaćati arendu 800-1000e. Posle 5 godina zemlja ostaje tvoja, a sa tolikom arendom tebe nema nigde, tu profitira samo vlasnik. Ali no, ovce su za šišanje.
Послато са SM-A225F помоћу Тапатока
Pa o tom sam pisao.Ali ovde pokušavaju zakonski da sprovedu da se vlasnik sankcioniše ako ne radi zemlju.Samo što postoji mogićnost da neki vlasnici i vrate svoju zemlj nazad-i to može biti opcija.Ja ću dati zemlju u zakup i tražiti da mi da 600 e a neka on podiže subvencije. I šta sad nemam prometa preko računa, imam overen ugovor, ostavim samo jednu njivu da bih mi ostalo gazdinstvo.
Kolega vama kao da odgovara da se red nezavede.Од тога нема ништа ту се никада ред неће завести. Једноставно закупац и закуподавац направе уговор код нотара о пословној сарадњи и не можеш им ништа. Не можеш доказати да овај даје у аренду и узима субвенције. Земље нема довољно за све и сви ће пристати, на све само да што више хектара обрађују не гледајући на захтеве закуподавца. У систему узми или остави јер свака роба има купца.