Subvencije u poljoprivredi za 2024 godinu

Nisam advokat a jos manje drveni, ja sam po profesiji Tehnicar drumskog saobracaja i vozac vise kategorija, a bavim se poljoprivredom.Nije me niko nista pitao. Ja sam pitao vas koje su vase titule i diplome? Da znamo bar ko nas to uci zivotu!

Послато са 23124RA7EO помоћу Тапатока

Nisam advokat a jos manje drveni, ja sam po profesiji Tehnicar drumskog saobracaja i vozac vise kategorija, a bavim se poljoprivredom.Nije me niko nista pitao. Ja sam pitao vas koje su vase titule i diplome? Da znamo bar ko nas to uci zivotu!

Послато са 23124RA7EO помоћу Тапатока
Moj mlađi sin isto zanimanje i bavi se poljopivredom.

Pa koliko god da ima u gazdinstvu 17 je vise od 10 a vlasniku njive nema nista bez racuna

Послато са RMX3263 помоћу Тапатока

svi ti koji rade bez ugovora su sami sebe doveli u ovu situaciju i ko zna kakav dogovor imaju sa zakupodavcem a verovatno je bio taj,evo ti 100e za hektar i tvoje subvencije i sve ok,nemoramo kod notara,ugovor ovo ono

e sad posto ce mozda nesto biti od love i to direktna davanja povecana,sad ne valja sto je uzeo tako zemlju

i to se bori oko 200clanova tj gazdinstava da isposluje taj dogovor koji su potpisali od 17k po hektaru

tu nesto jos smrdi al otom potom
videcemo

Šta da radimo sa činjenicom da su ljudi koji su se držali dogovora i potpisanog sporazuma ispali potpune budale? Navedeni su na dodatne troškove kupovinom sertifikovanog semena i tako gurnuti u još težu situaciju zbog suše i niskih cena. Ministarstvo kao i masa onih bez računa su prezadovoljni što su ove ljude slagali i napravili idiotima. Nadam se da su svi veoma posnosni na sebe.

Malo glupo bi bilo da imam prijavljeno u gazdinstvu 10ha a semena sertifikovano imam za 20ha to mi je nelogicno

Sent from my 2107113SG using Tapatalk

da ne poverujes sta se ovde pise

pa normalno da ide po hektaru i koliko si kupio licno svako od nas za taj isti hektar

taj koji je kupio jeftinije domace seme a ne dkc ili pionir naprimer je svakako dao u samom pocetku manje para od onog drugog

nisu ove subvencije propisane da bi svako iskoristio svaki cent od tih 17hilj nego da mu se refundira potrosen novac za kupovinu tog semena

sad i ovde da se gledaju rupe u zakonu pa da se iscedi svaki moguci cent do 17hilj

cuj ovo postrna setva

lebe mekani

moram blokirat sam sebi ovu temu da je ne pratim jedno vreme

Nemoj odma da se ljutis to im je ostalo jos od komunizma

Послато са RMX3263 помоћу Тапатока

Nazad
Vrh