radashin
Član
Rekoh mu danas - narani prasići i ne pipaj dugmići 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Zašto se nisi pridružio onima na protestu i izneo svoj problem, nego nama držiš slovo ?Kakvi bre problemi nema nikakvih problema sa parcelama 20 puta sam proveravao zvao eagrar sve je u redu samo strpljenja kakvo strpljenje vise .... Budalastine
A zašto čovek drži slovo,samo zato što se požalioZašto se nisi pridružio onima na protestu i izneo svoj problem, nego nama držiš slovo ?
Kakvi bre problemi nema nikakvih problema sa parcelama 20 puta sam proveravao zvao eagrar sve je u redu samo strpljenja kakvo strpljenje vise .... Budalastine
Zašto se nisi pridružio onima na protestu i izneo svoj problem, nego nama držiš slovo ?
Oni bi mu pomogli
Послато са RMX3263 помоћу Тапатока
ukratko Marinko KujundzicA zašto čovek drži slovo,samo zato što se požalio![]()
Ako je ovaj forum za poljoprivredne subvencije ja se zalim i raspitujem se ne vidim razlog da tako pises ja sam poljoprivrednik koji se muci da radim zemlju i cuvam ovce da bi moja deca uspela u zivotu da ih sacuvam ako mogu da ostanu na nasem ognjistu gde je moj pradeta sve zapoceo i borio se da ostane meni sve ovoZašto se nisi pridružio onima na protestu i izneo svoj problem, nego nama držiš slovo ?
Da li su oni koji se bore za tebe lošiji od tebe, lenji, manje rade i pri tome ne kukaju na forumu ? Nego se bore tamo gde je mesto.Ako je ovaj forum za poljoprivredne subvencije ja se zalim i raspitujem se ne vidim razlog da tako pises ja sam poljoprivrednik koji se muci da radim zemlju i cuvam ovce da bi moja deca uspela u zivotu da ih sacuvam ako mogu da ostanu na nasem ognjistu gde je moj pradeta sve zapoceo i borio se da ostane meni sve ovo
Mene ne zanima tvoje misljenje ja se borim za svoju porodicu a za rat bio sam gde se ginulo to je ruzno od tebe da pises mnogo drugova je ostalo tamo gde smo branili nase ognjiste ti kao sto pises nisi bio tamo a takve budalastine koje pises nisu za ovaj forum!!!!!Da li su oni koji se bore za tebe lošiji od tebe, lenji, manje rade i pri tome ne kukaju na forumu ? Nego se bore tamo gde je mesto.
Ti nećeš da se boriš za sebe i svoju porodicu gde se ne puca. Kako bi se onda borio u ratu gde se gine ?
Da je Srbija čekala na takve kao ti i danas bi bili Osmanski robovi.