Subvencije u poljoprivredi za 2024 godinu

Sve je u redu sa dokumentacijom zvao sam e agrar meil pustio svaki put ovaj odgovor
Након завршетка процеса административне обраде Захтева, биће Вам достављено Решење у еСандуче.

Молимо Вас за још мало стрпљења.

Предлажемо Вам да редовно пратите еСандуче (на порталу еУправа https://euprava.gov.rs/).

За сва додатна питања стојимо Вам на располагању. Такође, све потребне информације можете добити позивањем на телефоне контакт центра УАП:

011 30 20 100

011 30 20 101

011 30 20 118

Ima i kod nas ,ima i onih koji još čekaju prvi kvartal prem.za mleko.
Kad su ovrli pšenicu i odneli na mlin ili otkupno mesto ,,saznali" da nisu obnovili gazdinstvo za ovu godinu.

Verovatno će ovim rebalansom da isplate stara dugovanja. U ovome ne mislim na ono za sertifikovano seme i za ostale parcele po ha koje nisu prihvatili u E agraru.

Ono sto do sad nije isplaceno ni nece. Tu postoje neki problemi i od tog nema nista. Rebalans je za iduca placanja.

Kakvi bre problemi nema nikakvih problema sa parcelama 20 puta sam proveravao zvao eagrar sve je u redu samo strpljenja kakvo strpljenje vise .... Budalastine

Kakvi bre problemi nema nikakvih problema sa parcelama 20 puta sam proveravao zvao eagrar sve je u redu samo strpljenja kakvo strpljenje vise .... Budalastine
Oni bi mu pomogli

Послато са RMX3263 помоћу Тапатока
A zašto čovek drži slovo,samo zato što se požalio:unsure:
ukratko Marinko Kujundzic
harmonikas,gotovo uvek najbolji risar na kosidbi tj Duzijanci proslavi hrvata i bunjevaca
videcemo sta ce biti u cetvrtak

Ako je ovaj forum za poljoprivredne subvencije ja se zalim i raspitujem se ne vidim razlog da tako pises ja sam poljoprivrednik koji se muci da radim zemlju i cuvam ovce da bi moja deca uspela u zivotu da ih sacuvam ako mogu da ostanu na nasem ognjistu gde je moj pradeta sve zapoceo i borio se da ostane meni sve ovo

Mene ne zanima tvoje misljenje ja se borim za svoju porodicu a za rat bio sam gde se ginulo to je ruzno od tebe da pises mnogo drugova je ostalo tamo gde smo branili nase ognjiste ti kao sto pises nisi bio tamo a takve budalastine koje pises nisu za ovaj forum!!!!!

Nazad
Vrh