Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
objasni mi ovo molim te?A ne znam šta tome što je ostavio 9t semena menja stvar ima li refrakcije ili ne.
On ima besplatno seme pa ima, bar kad su u pitanju sortna semena.
Ako kupuje seme država mu vraća do 17k ,ako ostavlja svoje od merkantile ono ga košta pošto je merkantila trenutno.objasni mi ovo molim te?
pa kako moze biti besplatno onda?Ako kupuje seme država mu vraća do 17k ,ako ostavlja svoje od merkantile ono ga košta pošto je merkantila trenutno.
Jer je bila premijerka kad je ispregovarano u Kisaču.Imam samo jedno pitanje.
Šta će tu predsednica skupštine?
Da li jos neko čeka subvencije po hektaru ?
Ja jos uvek cekam. U mom slucaju navodno zbog podneska,ali mislim da su prestali sa isplatama. Rece covek ovde da bi trebalo da nastave posle rebalansa budzeta,ali ne moze da se nadje kada ce precizno biti. To je ispalo jako perfidno sa njihove strane,jer su komunikaciju preneli na podrsku koja bukvalno zna samo da prosledi podatke. Ja sam pitao jednog kakva korist od vas ako mesecima prosledjujete podatke kad ce se to obraditi kad stignes na red,time priznajete da ste beskorisni,on cuti,bole ga briga da li je neko uzeo subvencije ili ne. Jos mi kaze da je mnogo ljudi podnelo podneske iz neznanja i neinformisanosti,jedino da se nekom javi u san. Ta prica da pola godina obradjuju podneske je glupost i pravljenje budalama. Koji je slucaj sa tobom?
To je sigurno mali broj,a iz kog razloga velika vecina jos ceka? I sta znaci to naravno,jel znaci da je normalno da neko ceka mesecima da mu se obradi zahtev,bez obzira koji je razlog?
Koliko sam čuo baš i nije mali broj (Ljudi jednostavno ne proveravaju svoje eSanduče ili svoj eRPG).To je sigurno mali broj
a iz kog razloga velika vecina jos ceka?
Skrolujte dok ne dođete do Budimo u kontaktu, u tekstu poruke napišite BPG, JMBG i vaš broj mobilnog telefona.
Otkud vam to da ste vi krivac sto se nije obradio moj zahtev,osim ako niste jedan od onih sto direktno obradjuju,posto nisam upucen u vasu konkretnu funkciju tamo? Ovde se ne radi o onima koji nisu obavili sve sto treba oko svog zahteva,to je njihov propust,vec o onima koji jesu a cekaju mesecima uz izgovore da je eto gomila onih neinformisanih i neobavestenih,koji su na svoju ruku uradili nesto sto nije predvidjeno za subvencije po hektaru. Posto vi ovde pruzate zvanicne informacije,a kazete,"naravno da ima",kao da se to podrazumeva,zato vas pitam kako je to normalno. Ne radi se cak ni o vremenu cekanja toliko,vec o nacinu na koji oni predstavljaju problem,i svaljuju to na ljude koji su podneli taj podnesak a da nisu morali pa eto sad im treba cela vecnost da to obrade,ko da ih ima samo dvojica ili trojica,a verovatno su odmah marta aprila prestali da uplacuju . Evo konkretno,ako nije vasa oblast,i ako nije problem, pitajte kolege iz IT-ja zasto je uopste moguce podneti podnesak pri zahtevu za subvencijama po hektaru,ako nije predvidjen za njih? Tako mi kazu ovi iz podrske. I jos bitnije zasto se pri izmeni zahteva ne moze obrisati podnesak? Ako njima trebaju meseci da obrisu podnesak,zasto to nije omoguceno podnosiocu zahteva,sto bi bilo normalno i logicno? Ako date odgovore na ova dva pitanja razresicete veliku misteriju. Hvala i svako dobro.Sada ispada po ovome da sam ja glavni i odgovorni krivac za vaš slučaj (Što se još uvek nije obradio vaš zahtev koji ima Podnesak).
Ni kriv ni dužan ispada da sam odgovoran za vaš problem.