nesic
Član
Sad bi trebalo da moze.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Mislim da je bilo do 80kw.Do koliko Kw je bilo ogranicenje na konkurusu za traktore 10-40-50?
Možeš da sipaš koliko hoćeš sad na Nis-u sa agro karticom, po 179din. Imao u gazdinstvo slobodno, ili ne za refakciju.Jasno. Ja imam sad na gazdinstvu lufta 50ak ha.
Nego mi nekad odgovara da sipam u traktor direkt na pumpi,ujutru kad krenem na njivu i uvece kad se vracam kuci. Ali ne znam da li mogu 2x u toku dana
Može više puta na dan da se provuce kartica.Imam jos slobodno u gazdinstvu,vukao sam kuci sa pumpe u kanisterima. Muka mi je vise da teglim,pa bi sipao u traktore direkt na pumpi,samo nisam znao da li mogu 2X u istom danu
A gde se moze odreci zalbe, i meni je stiglo resenje ali ne znam gde proveriti za odricanje zalbeOdrekni se žalbe odmah i sačekaj 7-10 dana verovatno.
Није ни мени 28.09. а 30.09. јесте.Kome to treba pisati ili zvati? Racun od 26.09 mi se pojavio u eagraru a 28.09 nije
Sent from my 2107113SG using Tapatalk