Da, dobio sam takav odgovor, ako nesto ne izmene u medjuvremenu.Znači puna cena - 50 dinara?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Da, dobio sam takav odgovor, ako nesto ne izmene u medjuvremenu.Znači puna cena - 50 dinara?
Hajde,honey,please,please daj mi jedan dobar liz,lizrumenko
hladisa
loptica
tropiko neki,zboravio sam ime(ko je imao za tog taj je bio jak)
i cuveni -kapri-
Da li ima neko informaciju kada pocinje isplata po hektaru za vec obnovljena gazdinstva.Moje obnovljeno 5.2.
nakon ovakvog dana, bio bi red, ma hajde kupi mi sladoled!Hajde,honey,please,please daj mi jedan dobar liz,liz
Pa i da ga ljube u guzu ako su pri svesti shvatili bi da je u njihovom interesu izaci i boriti se za sebe i za korak vise, odnosno dinar vise, jer da nemaju ili ne mogu davati onda bi smo svi shvatali. Svi znamo da su puni para, odakle i kako ne bitno iako je i to mnogo bitno, ali da ne sirimo!Zamisli bezobrazluka ej! Dobro ne napisa kao onaj necu ime da mu spomenem da smo lazni poljoprivrednici! Odavno sam ja rekao da ovo ne izlazenje ima samo jednu konotaciju a to je da su sve to glasaci vladajuce sekte! Barem 90% onih 10 neka stvarno nije moglo.
ima koliko hoces takvih isplataDa li je neko dobio ili cuo da je neko isplacen sa 100ha u gazdinstvu?? Izgleda da isplacuju samo manja gazdinstva. Ili se varam??
Ja sam se odrekao zalbe pre pola sata videcemo kad ce novcici da legnuMoj tast je dobio pre neki dan. Ima preko 100 h. Predao oko 15 feb.
Ako je tako onda ipak ne idu po redosledu prijava.. Znam za par slucajeva predatih oko 10.2. koji nisu isplaceni jos uvek..Moj tast je dobio pre neki dan. Ima preko 100 h. Predao oko 15 feb.
Kada si predao??Ja sam se odrekao zalbe pre pola sata videcemo kad ce novcici da legnu
Kod njega sam odradio u subotu i u ponedeljak legle pare.Ja sam se odrekao zalbe pre pola sata videcemo kad ce novcici da legnu
12.02Kada si predao??
Jel te castio bar nesto?Kod njega sam odradio u subotu i u ponedeljak legle pare.