Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
4 P Primljen, Prihvaćen, Plaćen, PotrošenJa sam predao zahtev, dobio novac i potrošio novac. Eto.....
Послато са SM-A225F помоћу Тапатока
Kako se to dolazi sa 5 hektara zemlje do 50 hektara za 10 godina? Šta je taj sejao, ima li za njega suše, loših cena? Objasni mi tu matematiku ali sa ciframa samo nemoj da pričaš o uzgoju svinja i profitu kao neki.Ps u te što se prave pametni ubrajam sve- muljatore,švercare svega i svačega, naslednike , one što su prodali zemlju itd. Ako su već dobili kašiku da jedu med onda nek ne jedu govna ako me razumete.Primecujem da se u poslednje vreme sve vise siri ta prica kako svako ko napreduje u stvari krade na neku drugu stranu ili diluje nesto. Budimo ljudi i priznajmo kad neko ume nesto da radi, nisu svi uspesni pokrali nesto pa postali uspesni preko noci..
Ovo zuto sto pise "Odricanje od zalbe" toga kod mene nema.Nemojte da tražite u Podnesci već tražite u Odricanje
Odricanje od žalbe na doneto rešenje
Najduže se čekalo 4 dana, sada se uglavnom čeka 1 do 2 dana (Ali opet ima izuzetaka ).Koliko prodje vremena od kada je prihvacen zahtev ,do stizanja rešenja u poruke ?
Не иде редом, то смо установили прошле године.
Ја сам поднео захтев 07.02. а има оних који су касније... Небитно, биће и за мене и остале.