Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pozdrav svima._Da li imate neke informacije, kada pocinje isplata subvencij po hektaru, obnovljenim gazdinstvima .Ja sam obnovio 5.2.
Jutros je iskocila opcija odricanja prava na zalbu, novac prosao u roku od 2/3 sata.Poruka u temi "Subvencije u poljoprivredi za 2024 godinu" https://poljoinfo.com/threads/subvencije-u-poljoprivredi-za-2024-godinu.20292/post-1900541
Pošto ste prihvatili rešenje, redovno pratite ePodsticaji i dobićete opciju da se odreknete na pravo na žalbu (Uglavnom bude 1 do 2 radna dana da se pojavi opcija da se odreknete na pavo na žalbu).
Prihvatio sam resenja bila su neka dva nova.Recite mi samo sada na ePosticaji gde se pojavi to za zalbu i znaci samo da se odreknem
Da (Nova email adresa se stavlja u 1.3. Kontakt podaci na eRPG).Kada se bude menjala e-mail adresa za nove parametre za aplikaciju dali ta nova adresa treba da se verifikuje u e agrarnu negde....
A dali cu moci da se prijavim na e agrar kada se prijavim na e upravu sa novom e-mail adresom i instaliram parametre sa tom novom adresom uzetih u posti naravnoDa (Nova email adresa se stavlja u 1.3. Kontakt podaci na eRPG).
Ne zavisi to od mene (Ako odradite sve kako treba ulazite sigurno u eRPG-eAgrar).A dali cu moci da se prijavim na e agrar kada se prijavim na e upravu sa novom e-mail adresom i instaliram parametre sa tom novom adresom uzetih u posti naravno
Hvala na odgovoru ...trebalo bi da ga odradim kako treba.Ne zavisi to od mene (Ako odradite sve kako treba ulazite sigurno u eRPG-eAgrar).
Zaboravio sam da vam kažem ako imate važeći (Da nije istekao) Kvalifikovani elektronski sertifikat na Ličnoj karti onda više ne treba da koristite ConsentID aplikaciju nego svaki put ubacite Ličnu kartu u čitač elektronskih dokumenata i to je to.A dali cu moci da se prijavim na e agrar kada se prijavim na e upravu sa novom e-mail adresom i instaliram parametre sa tom novom adresom uzetih u posti naravno
Zasto menjas email adresu ?Kada se bude menjala e-mail adresa za nove parametre za aplikaciju dali ta nova adresa treba da se verifikuje u e agrarnu negde....