E-Agrar

A situacija ako je neko koristio karticu i sipao po 179 a nije nikako prijavljivao svoj BPG I automatski ga još nema u E-agraru, kakva je situacija kod njega?

Neka prijavi kada kupi po 202 din. Ili neka proveri i druge pumpe, daje jos neko valjda popust.

Послато са M2002J9G помоћу Тапатока

Koliko sam ja ukapirao,po ceni 179 mozes sipati koliko imas ha u gazdinstvu ostalo ide redovna cena a povrat mozes traziti do 100l po ha. Ovi sto su uzeli vise(prekoracili) dozvoljenu kolicinu,videcemo krajem godine dal ce morati da vracaju razliku sa kamatom ili ce ostati bez kazne to niko jos nezna. Meni bilo jako sumnjivo to ako ti pogresis vracas sa kamatom,a ako oni pogrese opet ti vracas sa kamatom. U svakom slucaju mi najebase smo

Sent from my 2107113SG using Tapatalk

Pozdrav svima._Da li imate neke informacije, kada pocinje isplata subvencij po hektaru, obnovljenim gazdinstvima .Ja sam obnovio 5.2.

Pozdrav svima._Da li imate neke informacije, kada pocinje isplata subvencij po hektaru, obnovljenim gazdinstvima .Ja sam obnovio 5.2.
IMG-20240223-WA0003.jpg

Isplata je zvanično počela 23.02.2024.​

Pratite sledeću temu

Šta vam stoji na statusu (Gledajte ePodsticaji) ?

FB_IMG_1710247691461.jpeg

Apelujemo na poljoprivredne proizvođače da redovno proveravaju svoje eSanduče na portalu eUprave i preuzimaju dokumentaciju koja im je isporučena od strane MPŠV (Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede).

Poslednja izmena:
mi njih ne mozemo da prejebemo,oni nas uvek mogu. drzavu niko nikad nije mogao da nadmudri a mi smo ga najebali obrni okreni

Sent from my SM-A536B using Tapatalk

Prihvatio sam resenja bila su neka dva nova.Recite mi samo sada na ePosticaji gde se pojavi to za zalbu i znaci samo da se odreknem

Stojane,sad nista cekas da ti prebace novce,tebi presao rok zalbe,to se samo odrices da pre dobijes pare. To nije obavezno to odricanje od zalbe

Sent from my 2107113SG using Tapatalk

Kada se bude menjala e-mail adresa za nove parametre za aplikaciju dali ta nova adresa treba da se verifikuje u e agrarnu negde....

A dali cu moci da se prijavim na e agrar kada se prijavim na e upravu sa novom e-mail adresom i instaliram parametre sa tom novom adresom uzetih u posti naravno
Zaboravio sam da vam kažem ako imate važeći (Da nije istekao) Kvalifikovani elektronski sertifikat na Ličnoj karti onda više ne treba da koristite ConsentID aplikaciju nego svaki put ubacite Ličnu kartu u čitač elektronskih dokumenata i to je to.
image6231b16fb56c6.jpg
image6241bc654abc3.jpg
image5e3ac26f5588d.png

Nazad
Vrh