I to kontrolisu? Onaj sto je posejao na 25 cm nema pravo na povracaj?Nije na 10 cm, vec na 1,95 cm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
I to kontrolisu? Onaj sto je posejao na 25 cm nema pravo na povracaj?Nije na 10 cm, vec na 1,95 cm
Kako mi je rekao momak iz NIS-a, može da se dobije i posle toga.....Puna cena - 50 dinznaci ko se zajebo i nije dobro uneo sifru ili broj gazdinstva,ode refakcija u nepovrat
Nisu ratarski proizvodi samo pšenica ,kukuruz i suncokret ima tu dosta višegodišnjih kultura za stočarske potrebe.Izvinjavam se, nisam do sada znao da je i za ratarske proizvode uslovljeno da se sadi odredjen broj zrna po hektaru i da dolaze da vam broje i mere, npr. kukutuz na 10 cm pa da dobijes povracaj za seme ......
Znači puna cena - 50 dinara?Jutros mi u NIS call centru rekli na moje pitanje kako su svi odjednom dobili poruku o blokadi da je to odluka Vlade Srbije....
Salis se ili nesto drugo.Izvinjavam se, nisam do sada znao da je i za ratarske proizvode uslovljeno da se sadi odredjen broj zrna po hektaru i da dolaze da vam broje i mere, npr. kukutuz na 10 cm pa da dobijes povracaj za seme ......
A je si li podneo zahtev za podsticaje? Sama obnova nije dovoljna za dobijanje subvencija?Da li ima neko informaciju kada pocinje isplata po hektaru za vec obnovljena gazdinstva.Moje obnovljeno 5.2.
rumenkoTo u slučaju ako si ispucao svih 100 L/ha pa ti preostaje samo "obično" pravo - sladoled...
taj je kasnije stigaoA king??