guest 43101
Član
Cvrc gorivo po 179din koliko hoćeš.
Послато са SM-A225F помоћу Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Po meni je bezobrazluk otvoriti usta i reci jednu jedinu rec protiv onih koji su izasli i izborili 40.000 din po ha ( ukoliko ce biti i povracaj za seme).Ipak je promenjena vlast a sa novim vlastima došla su i veća davanja za poljoprivrednike.Tako da ipak ima neke veze.
I šta sad treba li da osuđujemo te ljude što nisu bili.
Opet kažem da nikada neće izaći svi poljoprivrednici da se bore za svoja prava.
Nešto slično sam video dok sam još bio u izvršnom odboru sindikata u firmi gde sam raditprilike 30-40 % zaposlenih si mogao izvesti na neki protest ili štrajk.Ostali su uvek imali neke svoje razloge a naravno da su beneficije posle koristili svi.
znaci ko se zajebo i nije dobro uneo sifru ili broj gazdinstva,ode refakcija u nepovratCvrc gorivo po 179din koliko hoćeš.
Sta mislis koliki procenat vocara dobije te pare? I znas li koje uslove moras ispuniti da bi dobio taj povracaj?Ljudi sami treba da su svesni. A ti bi jednom da zasadis, a svake godine da dobijas za sadnice?? Nisi los.
19,5Nije na 10 cm, vec na 1,95 cm
Zamisli bezobrazluka ej! Dobro ne napisa kao onaj necu ime da mu spomenem da smo lazni poljoprivrednici! Odavno sam ja rekao da ovo ne izlazenje ima samo jednu konotaciju a to je da su sve to glasaci vladajuce sekte! Barem 90% onih 10 neka stvarno nije moglo.jos ih proglase ludacima koji su morali izaci jer su u govnima zbog silnih kredita!