Subvencije u poljoprivredi za 2024 godinu

Nije tacno da samo ratari imaju 35000 po ha. Imaju i stocari plus se na protestima trazilo povecanje subvencija po grlu, po litri i slicno sto se i ostvarilo. Koliko znam vocari su dobijali za sadnice, za stubove i ograde.
Aha. A koliko često voćari kupuju sadnice i obnavljaju zasade, pa to mogu da iskoriste? Jednom u 15-20 godina? Hajde da budemo ozbiljni. Voćari imaju 18+5 hiljada. I ok, idemo dalje, samo radi znanja i ravnanja, što reče onomad her Šika.

Opet - nije to problem, problem je da ne možeš vređati i omalovažavati ljude. Tu je problem.

FB_IMG_1710247691461.jpeg

Апелујемо на пољопривредне произвођаче да редовно проверавају своје еСандуче на порталу еУправе и преузимају документацију која им је испоручена од стране МПШВ (Министарства пољопривреде, шумарства и водопривреде.

Ma ebem im miša, mesec dana ne mogu da verifikuju novo gazdinstvo, bruka
Jedno vreme je islo brze, u pocetku je bilo ekstra sporo tipa 2 meseca im je trebalo.

Ja sad proveravao nekoliko gazdinstava za komsiluk, nikom jos uvek nije placeno, vecina je u statusu "Prihvacen" ali neki dobili resenja u esanduce neki nisu.. Izgleda da opet nema pravila..

Aha. A koliko često voćari kupuju sadnice i obnavljaju zasade, pa to mogu da iskoriste? Jednom u 15-20 godina? Hajde da budemo ozbiljni. Voćari imaju 18+5 hiljada. I ok, idemo dalje, samo radi znanja i ravnanja, što reče onomad her Šika.

Opet - nije to problem, problem je da ne možeš vređati i omalovažavati ljude. Tu je problem.
Ljudi sami treba da su svesni. A ti bi jednom da zasadis, a svake godine da dobijas za sadnice?? Nisi los.

Gledam stigla nova poruka u esanduce. Reko super bice novaca, kad ono sipak, stigao porez na imovinu. ::novac::

Ljudi sami treba da su svesni. A ti bi jednom da zasadis, a svake godine da dobijas za sadnice?? Nisi los.
A što si bezobrazan sada? Gde sam to napisao?
Napisao sam samo da voćari NEMAJU 35k po hektaru. Ratari seju svake godine i IMAJU 35k po hektaru. TO sam napisao.
I neću da se raspravljam više, vrlo razumljivo sam sve pisao. Što je najveća fora, slažem se s tobom u većini stvari. Stvarno neću više polemisati o ovome. Meni samo smeta što pojedinci vređaju i misle da su Bogom dani.
Živi i zdravi bili

Kada sam otvarao nalog na eupravi nisam imao nikakvu imovinu na svoje ime . Mozda to ima neke veze .

Poslednja izmena:
Mozes da mi ne verujes, ali bio sam 5 oktobra na mitingu. Cak sam ostao jos sa jednim kolegom celu noc jer su se autobusi vratili, a mi zakasnili. Ovo sto si dalje napisao je velika zamena teza. Jer 5 oktobra nisu bili protesti poljoprivrednika.
Ipak je promenjena vlast a sa novim vlastima došla su i veća davanja za poljoprivrednike.Tako da ipak ima neke veze.
I šta sad treba li da osuđujemo te ljude što nisu bili.
Opet kažem da nikada neće izaći svi poljoprivrednici da se bore za svoja prava.
Nešto slično sam video dok sam još bio u izvršnom odboru sindikata u firmi gde sam radio_Otprilike 30-40 % zaposlenih si mogao izvesti na neki protest ili štrajk.Ostali su uvek imali neke svoje razloge a naravno da su beneficije posle koristili svi.

Nisu ni demokrate bile tako mlečne da daju nešto bez pritiska ,mi Mačvani bar to znamo.
Krenulo je sa skidanja PIO sa reg.auta ,pa ukidanja tv pretplate ,koja se posle volšebno vratila ,pa na kraju protesta svinjara na koje je neobavešteni poslao žandarme.

Ipak je promenjena vlast a sa novim vlastima došla su i veća davanja za poljoprivrednike.Tako da ipak ima neke veze.
I šta sad treba li da osuđujemo te ljude što nisu bili.
Opet kažem da nikada neće izaći svi poljoprivrednici da se bore za svoja prava.
Nešto slično sam video dok sam još bio u izvršnom odboru sindikata u firmi gde sam radio_Otprilike 30-40 % zaposlenih si mogao izvesti na neki protest ili štrajk.Ostali su uvek imali neke svoje razloge a naravno da su beneficije posle koristili svi.
I dobro dok si bio u sindikatu kako si gledao na ove sto nisu strajkovali, a dobijali benefite tog strajka??

Nazad
Vrh