kalman 58
Član
Ne znam gde cu biti svrstan nisam bio na protestima nisam podneo zahtev kakav je moj status.Da sacekam zadnji dan da ne bi nekom uzeo zasluzeni novac?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ima tu par clanova koji se direktno sprdaju sa ovima koji su bili na protestima. Proteste nisu ni omirisali, a pare medju prvima dobili.Nadam se da su ovi prvi sto su podneli i, Bogu 'fala, dobili lovu bili svi do jednog na protestima. Jel tako je najpravednije.
Kolega malo sale nemoj primiti licno vi Bavanistanci ste se u ovim zadnjim protestima medijski bas exponiraliČuj prvi dobili, njima doneli pare kući.
Meni 5 parcela čeka verifikaciju.Da li ja mogu da podnesem zahtev za subvencije a da naknadno dodam ove parcele kad se verifikuju?Evo ponovo sam dobio eagrar i striktno mi je rečeno da je sa zahtevom sve u redu, ali da se čeka verifikacija jedne parcele i zbog toga je zahtev u radu. Znači iako se ta parcela ne nalazi na zahtevu neće biti rešena dok sve parcele u eagraru ne budu verifikovane.
Poslat sa SM-A546E pomoću Tapatoka
Ok podnecu zahtev pa kako bude.Pa sad kako mi je objašnjeno, možeš da podneseš zahtjev ali neće biti rešen sve dok te parcele ne prođu verifikaciju. I onda moraš da osvežiš zahtev. Tako su mi rekli. Čak sam snimao razgovor da ne bude posle da se neko pravi lud...
Poslat sa SM-A546E pomoću Tapatoka
Naravno da idu redom, kako bi drugačije, ali ako je neko predao 1.2. i još se nije odrekao žalbe ili slično tome, naravno da ću ja koji sam predao 2.2. dobiti ranije ako sam se odmah odrekao žalbe.Pisite kad ste predali,da znamo jel idu redom po datumu
Sent from my 2107113SG using Tapatalk
Daaaa, ja obavezno kažem da snimam razgovor (kada nešto bitno dogovaram, razjašnjavam, ugovaram) za svaki slučaj.Mixer, ako nisi pre snimanja razgovora napomenuo da će isti biti snimljen i da može da se upotrebi... puj pike, ne važi se, čak možeš biti i tužen za taj snimak.
Birali su manje iznose da bi obradovali više ljudi, a sada verovatno imaju više para...Djordje- pa prosle godine nisu uopste isli redom
Sent from my 2107113SG using Tapatalk