Nije još izašao pravilnik već se samo nagađa kako se kome ćefne.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Sta treba da pise na racunu za semena,osim broja gazdinstva treba li i jmbg ili ne?
Da li se nešto zna vezano za subvencije za seme,hoće li biti nesto od toga ili vuk pojeo magarca?
Kad kupujes seme, na racunu ostavljas svoj jmbg, nista vise..Sta treba da pise na racunu za semena,osim broja gazdinstva treba li i jmbg ili ne?
pa ja seme mora da uzmem,nek napisu sta oce.Nije još izašao pravilnik već se samo nagađa kako se kome ćefne.
Uzmite vi slobodno (Ovako i onako na zaduženju što se tiče profakture stajaće vaš JMBG). Kada izađe Pravilnik onda će se tačno znati šta treba da stoji na jednom računu ili profakturi (Ko zna možda će same Kooperacije morati da prave nove programe i da ponovo sve prave profakture ili račune).pa ja seme mora da uzmem,nek napisu sta oce.
Nerazumem zbog čega etiketiras ljude koji nisu izasli na ulicu,da su neposteni poljoprivrednici?Srećne vam junačke rane sa protesta 2022-2023 godine forumski sokolovi i internet heroji.
160-6000001941285-74 Evo račun koji ste tražili, pod svrha uplate napisati : Kuvao sam pekmez i kupio šljive.
Ni ja nisam video neku posebnu svrhu tog posta osim mozda pokušaja omalovazavanja ili neke bespotrebne provokacije ...svi smo u istom problemu,neko je bio u situaciji da nešto učini povodom toga neko ne,i to je to...Ljudi koji su izasli na proteste su izašli tamo zbog sebe ne zbog komšiluka i sigurno ne zbog internet sokolova,kako je kolega naveo.Pozdrav i sve najbolje P.S. Ja bi kolegi Olaliji pozeleo da sledeći put izadje isključivo samostalno i da dobije subvenciju od 50000 din.,iskreno i bez mrvice ironije mu to zelim.Nerazumem zbog čega etiketiras ljude koji nisu izasli na ulicu,da su neposteni poljoprivrednici?
Jel red da ti dobiju subvencije od 18000+ ?Nerazumem zbog čega etiketiras ljude koji nisu izasli na ulicu,da su neposteni poljoprivrednici?