U epodsticaje uđeš,i tamo gde ti stoji zahtev za subvencije.Gde treba da stigne da se odricem zalbe,u esanduce ili?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
U epodsticaje uđeš,i tamo gde ti stoji zahtev za subvencije.Gde treba da stigne da se odricem zalbe,u esanduce ili?
Poruka u temi "Najčešća pitanje u temi eAgrar" https://poljoinfo.com/threads/najčešća-pitanje-u-temi-eagrar.20329/post-1900461Gde treba da stigne da se odricem zalbe,u esanduce ili?
Da li je to stvarno tacno da je problem ako stoji
"U Radu"?
Drugaru je par dana stajalo u radu i posle promenjeno u prihvacen,pritom on nista nije menjao. A opet drugi slucaj je da je drugar morao da zove e agrar i uspostavilo se da ima problem.
Srdjane, kod mene na 2 gazdinstva stoji mi u radu vec od decembra meseca, u pitanju je premija za osiguranje useva?Da to znači da ima problem oko zahteva i treba zvati 0800 106 107
Mora da niste dostavili neki papir (Obično je to problem).Srdjane, kod mene na 2 gazdinstva stoji mi u radu vec od decembra meseca, u pitanju je premija za osiguranje useva?
Kod mene bilo u radu na dva gazdinstva . Znao sam da je neka greška ali tek kad sam detaljno sve pregledao našao sam duplirane parcele. Bile su kod mene u zakup pa sam ih kupio . Katastar ih uveo kao broj/0 a u realnosti parcela je bez pod broja. Mora se voditi briga . Ko ima mnogo parcela odokativno ako baci pogled neće videti ništa. Ja dok nisam uzeo parcelu po parcelu bio sam ubeđen da je sve ok. A nije bilo ok.Da li je to stvarno tacno da je problem ako stoji
"U Radu"?
Drugaru je par dana stajalo u radu i posle promenjeno u prihvacen,pritom on nista nije menjao. A opet drugi slucaj je da je drugar morao da zove e agrar i uspostavilo se da ima problem.
Zar ne bi trebalo da bude crveni trougao ispred parcele gde ima neki problem??Kod mene bilo u radu na dva gazdinstva . Znao sam da je neka greška ali tek kad sam detaljno sve pregledao našao sam duplirane parcele. Bile su kod mene u zakup pa sam ih kupio . Katastar ih uveo kao broj/0 a u realnosti parcela je bez pod broja. Mora se voditi briga . Ko ima mnogo parcela odokativno ako baci pogled neće videti ništa. Ja dok nisam uzeo parcelu po parcelu bio sam ubeđen da je sve ok. A nije bilo ok.
Tako bi bilo normalno ,ali na žalost nije tako.Zar ne bi bilo logicno da oni zovu ili posalju email i da traze dopunu ili ispravku??
Zar ne bi trebalo da bude crveni trougao ispred parcele gde ima neki problem??
Biće vam i ranije isplaćeno (Ako ne već danas).Kod mene je prekjuce preslo u poslato na isplatu.Valuta placanja je 11.3, podnesen zahtev prvi dan oko 16h.
Ja imam za prikljucnu mehanizaciju valuta je 7.03 nista jos nijene bi me cudilo da ni sutra nece biti bez obzira na valutuBiće vam i ranije isplaćeno (Ako ne već danas).