Sve je ok sa papirima, juce su prihvatili sve!Mora da niste dostavili neki papir (Obično je to problem).
Pozovite sutra 0800 106 107 ili 011/3020100, 011/3020101, 011/3020118
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Sve je ok sa papirima, juce su prihvatili sve!Mora da niste dostavili neki papir (Obično je to problem).
Pozovite sutra 0800 106 107 ili 011/3020100, 011/3020101, 011/3020118
Bio sam u pravu, ovo sto se tice valute placanja za mehanizaciju iz 2023god valuta je 7.03 i Nema Nista za sada.Ja imam za prikljucnu mehanizaciju valuta je 7.03 nista jos nijene bi me cudilo da ni sutra nece biti bez obzira na valutu
Pa onda meni vise vredi da brisem tu malo parcelu, za 15 ar da gubim desetine hektara'?Evo ponovo sam dobio eagrar i striktno mi je rečeno da je sa zahtevom sve u redu, ali da se čeka verifikacija jedne parcele i zbog toga je zahtev u radu. Znači iako se ta parcela ne nalazi u zahtevu neće biti rešen dok sve parcele u eagraru ne budu verifikovane.
Послато са SM-A546E помоћу Тапатока
Juce se odrekao, danas legle..Jutros se odrekao đavola i posle 3 sata legle pare.
datum podnošenja?Juce se odrekao, danas legle..
Napisao sam pre dan/dva, ali cu ponovo napisati..datum podnošenja?
Treba dedi da promenim bankovni broj, a podneo sam na stari racun.. Prihvacen zahtev stoji.. Da menjam broj da bi legle subvencije, dal ce prihtavtiti u e agraru, posto nece isplatiti na stari racun.. Ili kome to da prijavim, na koji broj idu zalbe..Koji status je u pitanju
Kada dobijete Rešenje u eSanduče obavezno ga prihvatite i kroz par dana dobijate mogućnost da se odreknete Prava na Žalbu na doneto Rešenje.
Uputstvo kako da se odreknete od prava na žalbu na doneto rešenje
Najčešća pitanja u temi eAgrar
Ja sam imao istu situaciju kod isplate za razliku cene u suncokretu 2022.Nisam dobio isplatu dok nisam promenuo račun na gazdinstvu,zahtev pre toga prihvaćen i samo se čekalo zamena računa.Moj savet ti je da pozoveš upravu za agrarna plaćanja i raspitas se.Pozdrav.Treba dedi da promenim bankovni broj, a podneo sam na stari racun.. Prihvacen zahtev stoji.. Da menjam broj da bi legle subvencije, dal ce prihtavtiti u e agraru, posto nece isplatiti na stari racun.. Ili kome to da prijavim, na koji broj idu zalbe..