Subvencije u poljoprivredi za 2024 godinu

Stalno spominjete odricanje od zalbe pa me to malo zunjuje.Ako neko nema nikakvih promena duzi vremenski period i redovno obnavlja gazdinstvo nasta da se zali ili nezali?

Evo ponovo sam dobio eagrar i striktno mi je rečeno da je sa zahtevom sve u redu, ali da se čeka verifikacija jedne parcele i zbog toga je zahtev u radu. Znači iako se ta parcela ne nalazi u zahtevu neće biti rešen dok sve parcele u eagraru ne budu verifikovane.

Послато са SM-A546E помоћу Тапатока
Pa onda meni vise vredi da brisem tu malo parcelu, za 15 ar da gubim desetine hektara'?

Ja za subvencije za mehanizaciju 2023 cim sam dobio resenje nakon par dana dobio sam da se odreknem zalbe i to sam odmah uradio i nakon par dana poslat na isplatu sa valutom placanja 7.03 i eto to je danas i sipak od uplate😂😂

Koji status je u pitanju

Kada dobijete Rešenje u eSanduče obavezno ga prihvatite i kroz par dana dobijate mogućnost da se odreknete Prava na Žalbu na doneto Rešenje.

Uputstvo kako da se odreknete od prava na žalbu na doneto rešenje

Najčešća pitanja u temi eAgrar
Treba dedi da promenim bankovni broj, a podneo sam na stari racun.. Prihvacen zahtev stoji.. Da menjam broj da bi legle subvencije, dal ce prihtavtiti u e agraru, posto nece isplatiti na stari racun.. Ili kome to da prijavim, na koji broj idu zalbe..

Treba dedi da promenim bankovni broj, a podneo sam na stari racun.. Prihvacen zahtev stoji.. Da menjam broj da bi legle subvencije, dal ce prihtavtiti u e agraru, posto nece isplatiti na stari racun.. Ili kome to da prijavim, na koji broj idu zalbe..
Ja sam imao istu situaciju kod isplate za razliku cene u suncokretu 2022.Nisam dobio isplatu dok nisam promenuo račun na gazdinstvu,zahtev pre toga prihvaćen i samo se čekalo zamena računa.Moj savet ti je da pozoveš upravu za agrarna plaćanja i raspitas se.Pozdrav.

Nazad
Vrh