Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
i do 4 je bilo 900 din a sada koliko advokat rebneKoliko se sećam samo ste vi ovo pitali
Odgovor
Poštovani građani,
Od 4. Novembra 2023, nakon stupanja na snagu izmena Zakona o postupku upisa u katastar nepokretnosti i vodova, a u cilju unapređenja pravne sigurnosti vaše imovine i povećanja efikasnosti rada katastra, svi zahtevi za upis i izmenu baze katastra nepokretnosti, koji su do sada podnošeni na šalterima katastarskih službi, podnosiće se isključivo preko profesionalnih korisnika - advokata i geodetskih organizacija.
Informacije o advokatima i/ili geodetskim organizacijama koji imaju status profesionalnih korisnika možete naći OVDE.
U Zrenjaninu imate 89 Advokata
Klikni na to žuto prozorče....Код мене стоји овако јел то нека грешка немам опцију за одустанак од жалбе
Kada hoću da potvrdim izmenu biljne kulture izbaci mi grešku
Došlo je do greške
Land plant culture surface sum is bigger than land used surface
Ja nemam opciju za odustanak od zalbe,jel potrebno neko odredjeno vreme da prodje od dostave resenja da bi odustao tj da bi se pojavila ta opcija?Osnovni Podsticaji za biljnu proizvodnju
Za početak da li vam je status zahteva Prihvaćen i da li ste dobili Rešenje ?Ja nemam opciju za odustanak od zalbe,jel potrebno neko odredjeno vreme da prodje od dostave resenja da bi odustao tj da bi se pojavila ta opcija?
Prihvaćeno i stiglo resenje pre 2 dana,ali nema jos uvek ta opcija za odustanak.Za početak da li vam je status zahteva Prihvaćen i da li ste dobili Rešenje ?
Dobićete sigurno budite bez brige.Prihvaćeno i stiglo resenje pre 2 dana,ali nema jos uvek ta opcija za odustanak.
HvalaDobićete sigurno budite bez brige.
Jel danas zadnji dan za obnovu gazdinstva,a produzen rok za podnosenje subvencija ?
Sad me rodjak na brzinu uhvatio.
Podsećamo, trenutak raspisivanja javnog poziva za subvenciju za koju hoćete da se prijavite nije krajnji rok za registraciju u eRPG, to možete učiniti tokom celog trajanja javnog poziva.
Ja sam odustao od žalbe ali mi još uvek ništa ne piše u podnesku.Dobićete sigurno budite bez brige.
Nemojte da tražite u Podnesci već tražite u OdricanjeJa sam odustao od žalbe ali mi još uvek ništa ne piše u podnesku.
Nemojte da tražite u Podnesci već tražite u Odricanje