Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Svuda je to isto, otislo sve u krasni, alavost, alavost....Ja tek danas predao zahtev za subvencije. Nemoguća misija je ubediti vlasnike zemljišta da ne mogu oni dobijati subvencije na njihovo gazdinstvo. Kažu raspitali se po selu da se radi isto kao i do sada. . Ugovor o zakupu im je kao sredstvo da im se daju subvencije kad dobiješ. Kažem ja pa to mi je bukvalno plata od države što radim ovaj posao ali džaba, ne vredi ni to. Ma nemam reči više za ovakvo ponašanje.
Ako ste u PDV 15, ako niste u PDV 16.Da li neko zna šta treba od šifre da stoji na računu za mehanizaciju kada se kupuje?
15 i broj JMBG ili
16 i broj gazdinstva?
Nadam se da će biti neki konkurs za povrat.
To tamo redovno kad uđeš u RPG gde unosiš parcele,pa imaš i deo za žalbe, pa izabereš br. rešenja i klikneš da odustaješ.Huh....? A kako odustati od prava žalbe?
Послато са SM-A225F помоћу Тапатока
Pa piše odustanak od prigovoraJa koliko vidim tu ima samo opcija da podnesem žalbu na rešenje ili da odustanem od već podnete žalbe. Nigde nema opcije da se odreknem prava žalbe.
Evo ovako:
Treće opcije nema......
Odustanak od žalbe na rešenje podnosite isključivo preko ePodsticaji ne preko eRPG (To važi samo za ovu vrstu žalbe, sve ostalo ide preko eRPG).Huh....? A kako odustati od prava žalbe?
O kakvoj je tacno subvenciji rec da se traba odreci zalbe. Osnovna biljna proizvodnja ili za masine?@Srđan01 zahvaljujem
Pola sata posle odricanja prava žalbe, status iz "prihvaćen" se promenio u "poslat na isplatu".....
Osnovni Podsticaji za biljnu proizvodnjuO kakvoj je tacno subvenciji rec da se traba odreci zalbe. Osnovna biljna proizvodnja ili za masine?
Ok. ZahvaljujemOsnovni Podsticaji za biljnu proizvodnju