banePA
Član
Izgleda da idu po datumu i to se nisu makli jos sa 01.02.Onda ove godine idu po datumu prijema zahteva? Posto prosle nije bio bas po nekom redosledu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Izgleda da idu po datumu i to se nisu makli jos sa 01.02.Onda ove godine idu po datumu prijema zahteva? Posto prosle nije bio bas po nekom redosledu.
Ja sam sve uradio kako ste objasnili ali se fajl nije pojavio u podnescimaOdustanak od žalbe na rešenje podnosite isključivo preko ePodsticaji ne preko eRPG (To važi samo za ovu vrstu žalbe, sve ostalo ide preko eRPG).
Kada uđete na podnete zahteve kliknete na odustanak pa onda da slažem se da odustajem od žalbe i taj fajl će vam se naći na Podnescima.
Taj fajl (Koji će se pojaviti u Podnescima na ePodsticaji) će vam izgledati ovako
Pa dali je stiglo rešenje u e sanduče?Ja sam sve uradio kako ste objasnili ali se fajl nije pojavio u podnescima
Meni je poslat na isplatu valuta placanja 07.03Мислим да још нема захтева промењених у послат на исплату
Pise kad ce biti placeno?Meni je poslat na isplatu valuta placanja 07.03
Da i mislim da bude i ranijePise kad ce biti placeno?
Da uvek bude ranijeDa i mislim da bude i ranije
Pored podneska i piše vam IsplateDa i meni valuta 07.03.
Послато са SM-A225F помоћу Тапатока
Pa udjes u detalje i ima opcija islate tu kliknesGde to piše?
Послато са SM-A225F помоћу Тапатока
Koliko se sećam samo ste vi ovo pitaliNisam pratio na času pa ne znam dali je neko pitao kako se upisuje jmbg pored parcele u katastru, pošto mi dve parcele nisu prošle a to sam tek sada primetio.