Subvencije u poljoprivredi za 2024 godinu

Nisam pratio na času pa ne znam dali je neko pitao kako se upisuje jmbg pored parcele u katastru, pošto mi dve parcele nisu prošle a to sam tek sada primetio.

Не мора да се уписује ЈМБГ у катастру, потребно је да изабереш Није уређено у катастру када додајеш парцелу, затим унесеш број парцеле, и аутоматски ће попунити податке о површини парцеле и површини удела. Ако није аутоматски попуњено, унеси те податке из еКатастра. На крају, у сваком случају, додајеш извод из еКатастра о коме је причано на претходних неколико страна. Парцела ће некад бити одмах додата а некад ће бити на верификацији.

Понављам, није уоште потребно уносити ЈМБГ у катастар, лако се може додати парцела без ЈМБГ-а власника.

I ja sam brisao taj xml. I sve je prošlo ok.

Послато са SM-A546E помоћу Тапатока

Sad kad sam dodao tu sliku na postojece parcele koje cekaju verifikaciju jel tehnicki njima stogne obavestenje da je dodat neki prilog?
U prevodu kako oni znaju da smo dodali po sliku.

Ako se oni na jedan isti predmet budu vracali po 5-6 puta nece biti gotovo do leta. I drugo. Da su se ljudi toliko angazovali i raspitivali o protestima kao sto sada pisu o subvencijama ni Francuzi i Nemci nam ne bi bili ravni.

Da li svi dobiju to odricanje od žalbe ili samo oni koji su se nešto žalili?

Послато са SM-A217F помоћу Тапатока

A dali treba da se odreknemo pravo žalbe i na rešenja za refakciju goriva? Pošto rešenje stiglo pre 2 nedelje a para nema....
@bikacan svi.
Na svako rešenje postoji rok od 15 dana za žalbu. Tek onda postaje pravosnažno. Naravno ako se niko nije žalio....

Послато са SM-A225F помоћу Тапатока

Ako se oni na jedan isti predmet budu vracali po 5-6 puta nece biti gotovo do leta. I drugo. Da su se ljudi toliko angazovali i raspitivali o protestima kao sto sada pisu o subvencijama ni Francuzi i Nemci nam ne bi bili ravni.
Pa nećete vi dodavati 5 ili 6 fajlova već samo dva eventualno tri (Ugovor, Izvod i Rešenje) i to je to. Ako nešto ne valja pisaće vam šta trebate da dostavite.

Ljudi malo sale😂
Stigla je poruka iz banke ali u vezi odrzavanje mesecno racuna😂🙈
Nije jos nista leglo a nisam predao medju prvima vec tamo od 10.02 i imam da predam jos za 2 gazdinstva jedan cu ovih dana a drugi cekam neke parcele da mi prolaze.
A inace imam za subvencije za mehanizaciju iz 2023 i pise da je poslat na isplatu sa valutom 7.03

A dali treba da se odreknemo pravo žalbe i na rešenja za refakciju goriva? Pošto rešenje stiglo pre 2 nedelje a para nema....
@bikacan svi.
Na svako rešenje postoji rok od 15 dana za žalbu. Tek onda postaje pravosnažno. Naravno ako se niko nije žalio....

Послато са SM-A225F помоћу Тапатока
Koliko znam ne (Pozovite one brojeve pa im recite da ste dobili rešenje za refakciju ali vam nije ništa isplaćeno).

Nazad
Vrh