Srđan01 (Offline)
Član
Pogledajte post koji sam izmenioI stigla mi izjava,ali je nema u podnescima.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pogledajte post koji sam izmenioI stigla mi izjava,ali je nema u podnescima.
Sve sam tako uradio,ali u podnesku nema izjave o odricanju na zalbu.Pogledajte post koji sam izmenio
Izjava i ne treba da se nalazi u Podnesci-ma već ima posebna kolona koja se zove OdricanjeSve sam tako uradio,ali u podnesku nema izjave o odricanju na zalbu.
Da to vam je ta izjava (Kliknite na Rešenje o usvajanju_41f1222e-f413-43aa-a.pdf) pa na ikonicu za Preuzimanje (Download)Aha ti je ovo predpostavljam.
Sent from my SM-A536B using Tapatalk
Kako se upisuje sad ne znam, ali znam da ćeš se načekati. Ja sam imao isti problem, kupio sam neku zemlju čiji vlasnik nije imao upisan JMBG u katastru. Taj vlasnik je podneo zahtev za upis JMBG u katastar početkom jula prošle godine, a broj mu je upisan tek pre nekoliko dana i to posle puno i vlasnikovih i mojih pisanih primedbi katastru.Nisam pratio na času pa ne znam dali je neko pitao kako se upisuje jmbg pored parcele u katastru, pošto mi dve parcele nisu prošle a to sam tek sada primetio.
Nema veze.Hvala.Da to vam je ta izjava (Kliknite na Rešenje o usvajanju_41f1222e-f413-43aa-a.pdf) pa na ikonicu za Preuzimanje (Download)
P.S Mogli ste da sakrijete brojeve parcela
Da li ste od dokumenata priložili Izvod iz eKatastar i Overen Ugovor ?Vec vise od mesec dana cekam da mi pregledaju ,dve nove pacele za ovu godinu kako bi mogao podneti zahtev .
Pisao razne melove na vise adresa ,zvao vise puta .
Ne znam vec vise sta bi sad uradio kako bi se to pomerilo iz mrtve tacke.
Da da to je obavezno.Neophodan izvod iz e katastra ?
Ako pričamo o Zakupu obavezan jeProsle godine nije bio.
Da sve uredno odradjeno ,overeni ugovori kod javnog beleznikaDa li ste od dokumenata priložili Izvod iz eKatastar i Overen Ugovor ?
Baš sam danas u 10:20 objavio to uputstvo u mojoj TemiJel moze print skrin ili mora da se preuzima pa kao prilog kaci?
katastar.xml ne brišiteMalo je guzva i ne stizem.
Sad sam dodao preko telefona, mada kad udjem u priloge imaju slike ugovora, ima i ne ka stavka katastar koju ne mogu da otvorim i sad sam ja dodao.
Ima situacija da su ljudi to brisali pa baš zato vam kažem da ne brišete to.Nista ne diram. Samo dodajem.