Subvencije u poljoprivredi za 2024 godinu

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Стрп'те се. Новци отишли на прву рату.

Missile-that-punched-Russian-sub-will-arm-Indias-Rafale-M.jpg

Da,koliko puta ovde lete nad selima ,jeb... ih avioni,bucno strasno,nosim antifone cesto i pored njih ih cujem.

Kad ide ono po hektaru? Koliko uplaćuju? Dal uplaćuju?
Rano je da se priča o tome ali mogu da napišem ovo 🙂

Usaglašeno je da će se izmenom Zakona o podsticajima u poljoprivredi i ruralnom razvoju propisati regres za sertifikovano seme u iznosu do 17.000 dinara po hektaru, da će javni poziv za podnošenje zahteva za ostvarivanje prava na regres za sertifikovano seme biti raspisan najkasnije do kraja aprila 2025. godine i da će se isplatiti svi uredno podneti zahtevi u roku od 30 dana.

Svi uredno podneti zahtevi za osnovne podsticaje u biljnoj proizvodnji u 2025. godini, u iznosu od 18.000 dinara po hektaru, biće isplaćeni najkasnije do 1. aprila 2025. godine, predviđeno je sporazumom.

Sporazumom je određeno i to da iznos povrata sredstava koja se mogu ostvariti pravom na refakciju u 2025. godini neće biti manji nego tokom 2024. godine, a da će Ministarstvo poljoprivrede sa predstavnicima Ministarstva finansija razmotriti mogućnost izmene zakona kojim se uređuju akcize, i to u delu koji se odnosi na mogućnost povećanja iznosa povraćaja sredstava koja se mogu ostvariti putem prava na refakciju akcize.

U svakom slučaju biće obaveštenja ne brinite ništa :ppozdrav:.

Poslednja izmena:
A nama kojima racuni za naftu uredno kupljeni se nisu pojavili na eAgraru do 23:59 31.12.2024 kome da se zalimo?
Jel ima jos neko ovaj slucaj?

Imao sam dugo godina prodavnice prehrambenih proizvoda i u njima naravno - svesku
Davanje na crtu je zlo, ali i domaća tradicija
Elem, moj deda je imao za mene jedan savet. Kada bih mu se požalio na pojedine dužnike i to da jako dugo ne plaćaju dug, govorio mi je - PRECRTAJ DA NE ŠTETIŠ!
Ili, što bi moj omiljeni političar rekao - govan mister Đejms, govan...

Kolege otelila mi se umaticena junica 25.12 , da li ja mogu da podnesem za 100.000 din, i kakva je procedura, da li moram i tele da umaticim, da li čekam javni poziv preko e agrara pa onda šaljem zahtev ?

Sent from my SM-A525F using Tapatalk

Kada budeš poslao zahtev za subvencije ona će biti prepoznata kao prvotelka (prvi put se za nju predaje zahtev) i uplatiće dodatni novac za prvotelke kada budu uplaćivali, nema posebnog slanja zahteva.

Nisam iskoristio svu količinu nafte u 2024god. Kada će se to resetovati pa da počnem da kupujem za ovu godinu. Sada kad pogledam još mi stoji koliko je preostalo.
Te račune nemojte da ✅ (Koristite) već počnite sa novim (Pre svega menjanje setvene/biljne strukture pa onda obnova gazdinstva).

Poruka u temi "Uputstvo za podnošenje zahteva za povrat akcize za gorivo" https://poljoinfo.com/threads/uputs...za-povrat-akcize-za-gorivo.20298/post-1971075

Prvo sam obnovio gazdinstvo pa onda dao novu stvenu strukturu, površina je ista, ako se u međuvremenu predomislim oko kulture mogu da menjam?

Na nekim parcelama mi je istekao ugovor u maju mesecu prosle godine. One i dalje stoje aktivne u gazdinstvu. Ugovor ne mogu da produzim sa vlasnikom. Promenio sam setvenu strukturu i prihvaceno je na tim parcelama. Da li da ih brisem iz gazdinstva ili da ih ostavim i dalje?

Послато са 23124RA7EO помоћу Тапатока

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh