I proviziju u poslu.Зоки, авион је најефикације средство које претвара гориво у буку.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
I proviziju u poslu.Зоки, авион је најефикације средство које претвара гориво у буку.
Kad ide ono po hektaru? Koliko uplaćuju? Dal uplaćuju?
U svakom slučaju biće obaveštenja ne brinite ništa .
Nisam iskoristio svu količinu nafte u 2024god. Kada će se to resetovati pa da počnem da kupujem za ovu godinu. Sada kad pogledam još mi stoji koliko je preostalo.Refakciju je mogao da traži do 31.12.2024. godine i to je to.
Nova godina novi računi za Refakciju
Te račune nemojte da (Koristite) već počnite sa novim (Pre svega menjanje setvene/biljne strukture pa onda obnova gazdinstva).Nisam iskoristio svu količinu nafte u 2024god. Kada će se to resetovati pa da počnem da kupujem za ovu godinu. Sada kad pogledam još mi stoji koliko je preostalo.
Mislim kada ti budu azurirali gazdinstvo za 2025 da ce ti automatski ta parcela biti brisana jer je ugovor istekao.Na nekim parcelama mi je istekao ugovor u maju mesecu prosle godine. One i dalje stoje aktivne u gazdinstvu. Ugovor ne mogu da produzim sa vlasnikom. Promenio sam setvenu strukturu i prihvaceno je na tim parcelama. Da li da ih brisem iz gazdinstva ili da ih ostavim i dalje?
Послато са 23124RA7EO помоћу Тапатока
Mora da bude upisano ono što je na njivi, ako sada planira da poseje suncokret ali promeni mišljenje do aprila onda mora da promeni u kukuruz jer može da se desi neka kontrola ili neko da ga prijavi pa inspekcija da utvrdi nepravilnost i da snosi posledice.Kako mora da menja.. Nisam te razumeo?