Subvencije u poljoprivredi za 2024 godinu

Ko je kazo da će biti povraćaja 50 din ?!? Već je polovina februara i ništa još konkretno ni na vidiku

Ste zapeli za te akcize jbt ...pa bitnije su subvencije na hektare,tj osnovni podsticaji,sto puta,nego ove male akcize na gorivo ...

samo nek je 1000 litara vec je poprilicna svota novca

ove druge subvencije i jesu problem kome idu i sta+sad jos ako daju i za seme
al o tome smo vec govorili

Ste zapeli za te akcize jbt ...pa bitnije su subvencije na hektare,tj osnovni podsticaji,sto puta,nego ove male akcize na gorivo ...
Pa nema ni jedno ni drugo tako da nam isto dodje. Da je valjana drzava to bi krenulo 1.1. a u najgorem slucaju u prvim danima Januara, ovako čista zajebancija naroda.

Kao sto se i spominjalo jesenas, za svake naredne subvencije cemo morati da palimo traktore i na ulice, jer se svaki put prave ludi

Ja recimo uopšte nisam "zapeo" kako bi ti rekao. Zaista, kad god bude.
Međutim, to ni malo nije zanrmarljiv procenat u odnosu na osnovne podsticaje u biljnoj proizvodnji. To je po hektaru plus 5 Hiljada u odnosu na 18 hiljada. Ni malo zanemarljivo.
Tako da ovo prvo nije baš 100 puta bitnije.

Imam dve parcele na gazdinstvu, prosle godine sam na 1-oj imao soju a na 2-oj kukuruz, ove godine sam zamenuo biljnu kulturu i na prvoj radim kukuruz a na drugoj soju, a ja budala podneo zahtev za subvencije i sad mi ne dozvoljava da izmenim kulturu, sta da radim?

mi juce bili u savetodavnoj neko predavanje.prema onome sto su nam rekli procenuju da ce sledeci paket poticaja od 2028 biti 2-3puta manji uz jos vise novih mera, zabrana.sad dobivamo oko 250evri po hektru a od 2028 procenuju da ce biti oko 75-120e po hektru.
pa posle otisao u agenciju pa mi tamo rece jedan sto radi da trenutno skoro pola gospodarstava ovde u blokadi a prosecna starost nositelja 64g i par meseci.bio bih i ja u blokadi da nisam prodao 11j i dve masine u zadnjih godinu ipo.definitvno treba ozbilnno pocet razmisljat o drugom poslu

Imam dve parcele na gazdinstvu, prosle godine sam na 1-oj imao soju a na 2-oj kukuruz, ove godine sam zamenuo biljnu kulturu i na prvoj radim kukuruz a na drugoj soju, a ja budala podneo zahtev za subvencije i sad mi ne dozvoljava da izmenim kulturu, sta da radim?
Zahtev možete da menjate sve dok ne bude pisalo Prihvaćen ili Poslat na isplatu

483ea4cd0f1ac56d0.png

1bb5b142279768f94.png

274276afd746ffab2.png

31680270485d42a2f.png

Jedna mala napomena sada umesto da vam piše Primljen pisaće vam Izmenjen.

Inače nema potrebe da čekirate jednu po jednu parcelu dovoljno je da kliknete na Uključi sve.

Ako su slike male ili mutne:

1. Prijavite se na ePodsticaji
2. Kliknete na Podneti zahtevi
3. Kliknete na Detalji (Osnovna finansijska podrška u biljnoj proizvodnji za 2025. godinu)
4. Kliknete na Izmeni zahtev

💬 Za sam početak biljne kulture morate da promenite na platformi eRPG.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh