Subvencije u poljoprivredi za 2024 godinu

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Letos sam otkazao jednu njivu, izbrisao je iz gazdinstva a subvenciju sam dobio na površinu pre brisanja.

Slicna situacija i kod mene,okucnica mi je iz nekoliko parcela na njima objekti,mali vocnjak,basta kuca itd sve izmesano. Nisam hteo da se zajebavam i prijavljujem kulture na to sitno i da oduzimam objekte merim itd. A ovih 10 000 sam dobio i za tu povrsinu.

Mislim da nisi u pravu. 10.000 din/ ha se vezuje za zahtev od proletos, nema izmene, nema ničega. A rečeno je koje god parcele su dobile proletos dobiće i ovih 10.000 što je i logično.

Sent from my SM-A536B using Tapatalk
Dobro možda i grešim (Znam da se vezuje za već podneti zahtev) ali bolje da savetujem da se ne briše (Ne dira ništa) nego da kažem obriši slobodno pa da ja posle budem kriv.

Već sutra može da se izmisli neko novo pravilo a da ja to nisam čuo ili vi.

Srdjane u zahtevu za refakciju u stavci gde su racuni pise samo "Poslat" bez onoga na isplatu.Dobio sam resenje odavno,odrekao se zalbe mada nisam kacio nikakve dokumente.Evo vise od mesec dana kako stoji i nista se ne desava. Da li se" poslat" odnosi na isplatu ili ono Poslato je resenje pa se ceka da prodje taj rok zalbe?

Isto i kod mene, doduše stoji i jedan Primljen dosta dugo. Verovatno neko ko je zadužen za isplatu treba da prebaci novac.

Srdjane u zahtevu za refakciju u stavci gde su racuni pise samo "Poslat" bez onoga na isplatu.Dobio sam resenje odavno,odrekao se zalbe mada nisam kacio nikakve dokumente.Evo vise od mesec dana kako stoji i nista se ne desava. Da li se" poslat" odnosi na isplatu ili ono Poslato je resenje pa se ceka da prodje taj rok zalbe?
Ništa daćete mi BPG i broj telefona (Ako bude potrebe za kontaktiranjem) pa ću videti šta se deševa.

Kada budem dobio odgovor poslaću vam ovde.

Ako vas mrzi da čekate možete da pošaljete pitanje na dobro poznate mail adrese.
uap.kontaktcentar@minpolj.gov.rs uap.callcentar@minpolj.gov.rs

Ok,sacekacu jos ovu nedelju jer sam opet sam kucao odicanje od zalbe s tim da sam okacio i resenje pa ti saljem broj pg i tel...mada ne znam kako da ti posaljem posto ti je profil zakljucan..tj limitiran za PP
Da li vam se promenio status ? (Ako nije u privatnoj prepisci mi dajte Ime, Prezime i BPG).

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh