Srđan01 (Offline)
Član
Ti ćeš Srđane u svakom slučaju biti kriv, tako da se ne sekiraš puno.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ti ćeš Srđane u svakom slučaju biti kriv, tako da se ne sekiraš puno.
Ništa daćete mi BPG i broj telefona (Ako bude potrebe za kontaktiranjem) pa ću videti šta se deševa.Srdjane u zahtevu za refakciju u stavci gde su racuni pise samo "Poslat" bez onoga na isplatu.Dobio sam resenje odavno,odrekao se zalbe mada nisam kacio nikakve dokumente.Evo vise od mesec dana kako stoji i nista se ne desava. Da li se" poslat" odnosi na isplatu ili ono Poslato je resenje pa se ceka da prodje taj rok zalbe?
Ako vas mrzi da čekate možete da pošaljete pitanje na dobro poznate mail adrese.
uap.kontaktcentar@minpolj.gov.rs uap.callcentar@minpolj.gov.rs
Ok,sacekacu jos ovu nedelju jer sam opet sam kucao odicanje od zalbe s tim da sam okacio i resenje pa ti saljem broj pg i tel...mada ne znam kako da ti posaljem posto ti je profil zakljucan..tj limitiran za PPNišta daćete mi BPG i broj telefona (Ako bude potrebe za kontaktiranjem) pa ću videti šta se deševa.
Da li vam se promenio status ? (Ako nije u privatnoj prepisci mi dajte Ime, Prezime i BPG).Ok,sacekacu jos ovu nedelju jer sam opet sam kucao odicanje od zalbe s tim da sam okacio i resenje pa ti saljem broj pg i tel...mada ne znam kako da ti posaljem posto ti je profil zakljucan..tj limitiran za PP
Stoji poslat i dalje. Poslaću kasnije broj telefona pa se možemo čuti ako nije problemDa li vam se promenio status ? (Ako nije u privatnoj prepisci mi dajte Ime, Prezime i BPG).
Broj telefona je samo po potrebi (Meni konkretno treba ime, prezime BPG)Stoji poslat i dalje. Poslaću kasnije broj telefona pa se možemo čuti ako nije problem
Poslao sam vam Privatnu Poruku.Srdjane ne mogu da vam pustim poruku. Na zahtev za refakciju pise samo "poslat"
I kod mene je isti problem na refakciji. Piše samo "Poslat"
Poslao sam vam Privatnu Prepisku.Srđane isti problem imam I ja na zahtev za refakciju stoji Poslat od 08.11.2024 god.
Da li ti je stajalo samo Poslat ili je pisalo poslat na isplatu... Nikako da skontam ima li tu razlike. Poslat može da se odnosi na svašta od rešenja, isplate, zahteva...Meni je za poslednji racun na koji sam dobio refakciju oko 2 meseca stajalo "poslat na isplatu" dok nije isplacen.
Probaj na ovaj mail umesto na ona dva.Tamo niko ne odgovara a na ovaj su mi odgovorili mada odgovor veze nije imao sa pitanjem koje sam postavio.Dobio sam objasnjenje kako treba 15 dana za pravosnaznost resenja osim ako se odreknem od zalbe( to sam znao i nisam ni pitao jer sam napisao da sam to sve vec odradio) i da sledece nedelje idu isplate. Sacekacemo i to pa da vidimo. Mislim da nemaju para i da je ovaj sistem povrata akcize strasno los. Treba insisitirati da na pumpi placamo bez akcize definitivnvako samo dodatna papirologija,cimanje,stres...Srdjane moj racunza naftu i pored 10 mejlova na sve moguce adrese nije resen.
Kako da ti posaljem pp (viber, facebook,whatsup) sa podacima da vidis gde je zapelo.
Samo "poslat", lose sam napisao. Za refakciju uvek pise samo tako dok na epodsticajima pise "poslat na isplatu" kad je u istoj fazi.Da li ti je stajalo samo Poslat ili je pisalo poslat na isplatu... Nikako da skontam ima li tu razlike. Poslat može da se odnosi na svašta od rešenja, isplate, zahteva...