Subvencije u poljoprivredi za 2024 godinu

Da li je bilo prošle nedelje kakve isplate za refakciju? Kod mene ništa i dalje

Refakcija očigledno neće biti isplaćena u ovoj godini kao što neće biti ni osiguranje sve se prenosi u narednu godinu. To je oduzeto da bi se isplatilo 10 hiljada po hektaru i to tako što se oduzelo od potpisanih 17 hiljada. Sistem subvencija zasnovan na principu dam ti na mostu uzmem na ćupriji, obično presipanje iz šupljeg u prazno gde se nikada ne zna da li će uopšte biti, kada, koliko...

Evo kako se naša opština odnosi prema stočarima.I sad će neko piati o nalaženju načina.

Drugari ,da ne citam pola teme unazad,treba mi brza informacija
Ja sam refakciju odavno dobio,ali jedan moj drug ima racune za gorivo za 2024 godinu ,ali nije jos podneo za refakciju ,da li moze sada da podnese zahtev za refakciju ???

Ja MISLIM da ne može.
Nek ih pozove i pita.

Ljudi ne znaju, misle da to ide automatski ako su već izdiktirali BPG na kasi (tako bi i bilo logično).
Ja sam jednom poznaniku podneo zahtev za refakciju 30.12.
Natočio još u maju sve i čekao pare. Slučajno mi se u razgovoru požali da mnogo kasne

Nije da ljudi samo ne znaju kako, već ne znaju da treba, u tome je problem.
Izgleda da drzava i vlast na tu kartu i igraju,ne znaju ljudi u 40 god da to popune i sami odrade a kamoli dede i babe od 70-80 god ..
Sve su namerno zakomplikovali samo da sto manje njih dobiju...
Da su hteli da daju svima koji kupuju gorivo za poljoprivredu too bi odmah na pumpi trebalo da se umanji,platis odmah sa tim umanjenjem za refakciju i cao.

Ja sam refakciju odavno dobio,ali jedan moj drug ima racune za gorivo za 2024 godinu ,ali nije jos podneo za refakciju ,da li moze sada da podnese zahtev za refakciju ???
Prošlo je vreme za podnošenje zahteva..... Propali računi. Više sreće drugi put.

Refakciju je mogao da trazi zakljucno sa 31.12 sad ako podnese skida se mu sa ovogodisnjeg salda koliko ima pravo

Sent from my 2107113SG using Tapatalk

:nono::udri: Refakciju je mogao da traži do 31.12.2024. godine i to je to.

Nova godina novi računi za Refakciju​

Стрп'те се. Новци отишли на прву рату.

Missile-that-punched-Russian-sub-will-arm-Indias-Rafale-M.jpg

Da,koliko puta ovde lete nad selima ,jeb... ih avioni,bucno strasno,nosim antifone cesto i pored njih ih cujem.

Nazad
Vrh