Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jbg ne znam sta je cekao do sad,ako nije znao kako,mogao je da ode u savetodavni sluzbu da mu to urade...Ja MISLIM da ne može.
Nek ih pozove i pita.
Izgleda da drzava i vlast na tu kartu i igraju,ne znaju ljudi u 40 god da to popune i sami odrade a kamoli dede i babe od 70-80 god ..Nije da ljudi samo ne znaju kako, već ne znaju da treba, u tome je problem.
Prošlo je vreme za podnošenje zahteva..... Propali računi. Više sreće drugi put.Drugari ,da ne citam pola teme unazad,treba mi brza informacija
Ja sam refakciju odavno dobio,ali jedan moj drug ima racune za gorivo za 2024 godinu ,ali nije jos podneo za refakciju ,da li moze sada da podnese zahtev za refakciju ???
Refakciju je mogao da trazi zakljucno sa 31.12 sad ako podnese skida se mu sa ovogodisnjeg salda koliko ima pravo
Sent from my 2107113SG using Tapatalk
Drugari ,da ne citam pola teme unazad,treba mi brza informacija
Ja sam refakciju odavno dobio,ali jedan moj drug ima racune za gorivo za 2024 godinu ,ali nije jos podneo za refakciju ,da li moze sada da podnese zahtev za refakciju ???
A šta će da rade sa tim.Da plaše komarce.Стрп'те се. Новци отишли на прву рату.
![]()
Još kad bi se znalo kad će isplata od novembarskih računa.. CccRefakciju je mogao da traži do 31.12.2024. godine i to je to.
Nova godina novi računi za Refakciju