Subvencije u poljoprivredi za 2024 godinu

@Srđan01 (Offline) Jel moguce da mi nocas oko 11 stiglo u hotmeil da imam od e uprave nesto,odem na e upravu a nema nista.

Za početak poruka treba da glasi ovako​

Нова достава електронског документа у сандуче 'Ime i Prezime'

eСандуче
Za: @outlook.com, @gmail.com, @yahoo.com
xxx. x.11.2024. xx:xx

Електронски документ (под бројем xxxxxxx) достављен је у сандуче 'Ime i Prezime' (xxx-xxx-xxx)
од 'МПШВ-Управа за аграрна плаћања' (000-083-170) са напоменом 'Додатно решење о усвајању - ХЕКТАРИ 2024.pdf'

Статус доставе електронског документа ће по истеку рока за преузимање бити ДОСТАВЉЕНО БЕЗ ПРЕУЗИМАЊА.

---
Ова електронска порука је послата аутоматски из система еСандуче.

Logujte se preko računara a ne preko telefona možda je tu nastala neka greška (Obično u zadnje vreme se nešto dešava sa @hotmail ili @outlook.com verzijom za telefon.

Poslednja izmena:
Ja sam prvo dobio subvenciju pa onda taj mejl da gledam e sanduče i da će biti subvencija...

Послато са SM-A217F помоћу Тапатока

Srki da li ovo datum valute znači da tog dana isplaćuju? Meni piše poslat na isplatu još 15 novembra, datum valute 22 novembar. Da li ustaju novac na račune svakog dana ili ima ono dan u nedelji kad prebacuju?
Do tog datuma treba da vam se isplate subvencije, e sada nekada bude pre tog datuma, nekada posle.

Pravilo je da pravila nema :osmeh::haha:::svaka cast:: kada se isplati isplatilo se (Ali bitno je da subvencije dođu na tekući/namenski račun).​

Postovane kolege ,
Subvencije po h dodatnih 10000 najverovatnije nece biti za sve kolege u ovoj godini prebacuje se u 25 ,
Sto se tice premije za mleko drugi kvartal nece biti za neke mlekare narednih mesec dana , a treci prelazi u 2025 godinu.
Obecanje je od 30 dana je proslo msm da se neko igra sa seljakom ,
Sto znaci da se problemi nisu resili jer ce se opet deo novog budzeta ockrbiti za dugovanja !!!
Sto znaci da i za junice nema nista u 2o24 msl 100000 din .

SVIMA HVALA STO SE BORE ZA SELJAKA A NE ZA SVOJ LICNI INTRES !!!!!

BICE UZBUDLJIVA 2025 GOD.

Послато са SM-A225F помоћу Тапатока

Ako je ovo uopšte istina... Namerno je onda urađeno jer će ova informacija napraviti još podela tipa"jesam ti rek'o a vi potpisali" što ide u prilog manipulatorima sa vrha ili ako je lažna prosto neko želi da se uključe i poljoprivrednici u skorašnje proteste građana, prosvete i drugih. Mada obećana je isplata svega mesec dana od potpisa a od tog sigurno nema ništa.

Ma potpaljuju vatru samo....Ovih 10k ce vrv resiti papirologiju do kraja meseca pa uplate se mozda produze jos 10-ak dana.Ovih dana masovno stizu resenja svima redom. Mozda cak i isplate do prvog kako su obecali,sto je za ne poverovati.

Nazad
Vrh