Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ništa ne brinite eSanduče vam nije puno (Prepunjeno) pa da vam zbog toga ne stiže Rešenje. Budite strpljivi stiće vam 100% (Uključite notifikacije za email pa će vam doći obaveštenje da ste dobili Rešenje od Uprave za agrarna plaćanja).Meni pise u podsticajima da prihvaceno jos pre 5-6 dana ,i ispod pise da prihvatim resenje u e-sanducetu.
Ja ulaziio u sanduce svaki dan, nemaa nista...
Da mi nije puno sanduce?? Kako se prazni sanduce??
Kada si podneo zahtev za 18000 po hektaru? Verovatno ide po datumu prijema zahteva, ja sam podneo 13.03. i jos nisam dobio resenje.Još nisam dobio rešenje, ali vidim da ima i drugih koji nisu.
jutros uplaceno oko pola 10hevo pogledao kod mene
resenje stiglo osmog
prihvatio devetog
odreko se zalbe 10-tog
poslat na isplatu 13-tog
datum valute 20-ti
svako moze pogledat to isto
Istekao mu rok za zalbu od 8 danaPrijatelj je prihvatio resenje 13.11 i nije se odrekao zalbe, sad kad udje na epodsticaje pise mu "Poslat na isplatu" ali nema nigde opcije odricanje od zalbe
Odgovorio vam je @pejka tako da nemam šta da dodam.Prijatelj je prihvatio resenje 13.11 i nije se odrekao zalbe, sad kad udje na epodsticaje pise mu "Poslat na isplatu" ali nema nigde opcije odricanje od zalbe
I koja je sad procedura?