Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Gde se pogleda kad je placanje?
Danas legle pareMeni stoji valuta placanja 26.11 pa videcu kad ce biti isplata
Sent from my 2107113SG using Tapatalk
Koliko si cekao da legnu pare posle odricanja zalbeDanas legle pare
Sent from my 2107113SG using Tapatalk
Ako ste rekli BPG, problem je do poreske uprave (Tačnije računi još nisu stigli do uprave za agrarna plaćanja).Meni se zadnja 2 računa po 200lit ne pojavljuju u e agraru. Jedan pre 15 dana a drugi pre 5 dana sipano. Obično uvek sutradan od sipanja računi su vidljivi u e agraru.
Послато са SM-A225F помоћу Тапатока
18.11 stiglo resenje 19.11 se odrekao zalbe 27.11 isplata a pisalo 26.11 u zahtevuKoliko si cekao da legnu pare posle odricanja zalbe
Па и за тебе душу даје.I onda plujete po cara a on dusu daje za vas!
Da i meni su odgovorili da je do poredke uprave. Uslikao sam raj racun i poslao na mail medjutim i dalje nista.Ako ste rekli BPG, problem je do poreske uprave (Tačnije računi još nisu stigli do uprave za agrarna plaćanja).
Pošaljite sve podatke sa računa na uap.refakcija@minpolj.gov.rs
Al ga bar ne pljujem! Nesto se ne krece u mojoj bliziniПа и за тебе душу даје.
Isti slučaj sam imao na proleće. Zvao slikao račun, slao na mail i rekli javiće i ništa. To treba skidati odmah na pumpi, kakav crni povrat akcizeMeni se zadnja 2 računa po 200lit ne pojavljuju u e agraru. Jedan pre 15 dana a drugi pre 5 dana sipano. Obično uvek sutradan od sipanja računi su vidljivi u e agraru.
Послато са SM-A225F помоћу Тапатока