Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
A kad legne novac, jel piše isplaćen ili i dalje poslat na isplatu pa mora da se proveri u banku?jutros uplaceno oko pola 10h
Da to je standardna procedura (Nekome je isključena notifikacija) ali to nije teško da se ulazi barem jednom u eSanduče.Srdjan01 jel standardna procedura da prvo na mail stigne info da imamo nešto u sandučetu pa onda možemo da radimo dalje po proceduri?
Msl zbog čega potenciraju ovi iz Ministarstva da se stalno prati da li ima nešto u sandučetu? Ja sve do sada što je bilo je tako da prvo stigne mail.
Ulazim ja na portal svaki dan po 2-3 puta i gledam da li je išta stiglo u sanduče.
Da status se promeni u Plaćen.A kad legne novac, jel piše isplaćen ili i dalje poslat na isplatu pa mora da se proveri u banku?
Hvala brackiDa status se promeni u Isplaćen.
stigne poruka na telefon da je novac uplacen ili ti isplacenA kad legne novac, jel piše isplaćen ili i dalje poslat na isplatu pa mora da se proveri u banku?
Bice vam isplaceno po automatizmu 10000din/ha na sve povrsine za koje ste dobili i 18000din/ha. Prvo vam stize resenje u e sanduce, treba da prihvatite kako bi ste ubrzali isplatu a i ako ne prihvatite opet ce vam biti isplaceno samo malo kasnije.Pozz. Upadam kao padobranac...Pricate li o subvencijama koje treba da ima svako ko je imao pravo za podsticaje vezano za biljnu proizvodnju ove god po hektaru ?
Ako je tako, da li prvo trebamo da se prijavimo za subvencije pa onda sve ostalo ? Koliko sam razumela - treba ?
Ako ste dobili subvencije za "Osnovna finansijska podrška u biljnoj proizvodnji za 2024. godinu"Pozz. Upadam kao padobranac...Pricate li o subvencijama koje treba da ima svako ko je imao pravo za podsticaje vezano za biljnu proizvodnju ove god po hektaru ?
Ako je tako, da li prvo trebamo da se prijavimo za subvencije pa onda sve ostalo ? Koliko sam razumela - treba ?
Mogu oni da jedu govna,subvencije na osiguranje se nikad nisu dovodile u pitanje i bice ih kad ne bude ni jedne druge,ne vezano za budzetsta se desava sa povratom osiguranja, ovi iz osiguravajucih kuca nista ne znaju kako ce ici povrat i dali ce ga u opste biti?
Imaš objašnjenje par strana iza. Biće posle 24 časa opcija za odricanje od žalbe. Sačekaj.Nemam opciju odustanak od zalbe.Kako to?