Subvencije u poljoprivredi za 2024 godinu

Jutros u 5:14 obaveštenje da imam poruku u sandučetu.

Srdjan01 jel standardna procedura da prvo na mail stigne info da imamo nešto u sandučetu pa onda možemo da radimo dalje po proceduri?
Msl zbog čega potenciraju ovi iz Ministarstva da se stalno prati da li ima nešto u sandučetu? Ja sve do sada što je bilo je tako da prvo stigne mail.

Ulazim ja na portal svaki dan po 2-3 puta i gledam da li je išta stiglo u sanduče.

Srdjan01 jel standardna procedura da prvo na mail stigne info da imamo nešto u sandučetu pa onda možemo da radimo dalje po proceduri?
Msl zbog čega potenciraju ovi iz Ministarstva da se stalno prati da li ima nešto u sandučetu? Ja sve do sada što je bilo je tako da prvo stigne mail.

Ulazim ja na portal svaki dan po 2-3 puta i gledam da li je išta stiglo u sanduče.
Da to je standardna procedura (Nekome je isključena notifikacija) ali to nije teško da se ulazi barem jednom u eSanduče.

A kad legne novac, jel piše isplaćen ili i dalje poslat na isplatu pa mora da se proveri u banku?
Da status se promeni u Plaćen.

IMG-20241122-145250.jpg

Poslednja izmena:
Pozz. Upadam kao padobranac...Pricate li o subvencijama koje treba da ima svako ko je imao pravo za podsticaje vezano za biljnu proizvodnju ove god po hektaru ?

Ako je tako, da li prvo trebamo da se prijavimo za subvencije pa onda sve ostalo ? Koliko sam razumela - treba ?

Pozz. Upadam kao padobranac...Pricate li o subvencijama koje treba da ima svako ko je imao pravo za podsticaje vezano za biljnu proizvodnju ove god po hektaru ?

Ako je tako, da li prvo trebamo da se prijavimo za subvencije pa onda sve ostalo ? Koliko sam razumela - treba ?
Bice vam isplaceno po automatizmu 10000din/ha na sve povrsine za koje ste dobili i 18000din/ha. Prvo vam stize resenje u e sanduce, treba da prihvatite kako bi ste ubrzali isplatu a i ako ne prihvatite opet ce vam biti isplaceno samo malo kasnije.

Послато са SM-A505FN помоћу Тапатока

Ako ste dobili subvencije za "Osnovna finansijska podrška u biljnoj proizvodnji za 2024. godinu"

Automatski će te dobiti i ovih dodatnih 10.000 po hektaru.

Idite na platformu ePodsticaji i videćete da vam je suma uvećena baš za tih 10.000.

sta se desava sa povratom osiguranja, ovi iz osiguravajucih kuca nista ne znaju kako ce ici povrat i dali ce ga u opste biti?

Nazad
Vrh