DraleTD
Član
Синоћ око 23х стигло решење, а јутрос се одрекао жалбе.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Da, pise da je u radu.Da ti ne stoji nešto u radu pa zato nije.Ja sam jednom prijatelju uradio proveru na gazdinstvu u septembru,žalio mi se samo on da nije dobio,prepravio što je stojalo u radu i za 20 ak dana mu legla subvencija.
Kada udjes na zahtev ima li sta uokvireno crvenim i da pise sta proveriti i izmeniti.Imao sam slucajeve da gazdinsto nije dobilo 18000 ,i kada sam ulazio na zahteve gazdinstava i izmenio im trazeno ,vrlo brzo su dobijali uplate.Da, pise da je u radu.
Ma kakvi par dana, meni 11 dana stoji poslat na isplatu, a datum valute bio 22 novembarOdrekao se danas od žalbe, koliko vremenski do isplate, par dana?
Kolko dana ti stajalo poslat na isplatu?Meni danas isplaćeno po 10.000.Refakcoja još ništa skoro mesec dana kako stoji
Da li vam stiže obaveštenje na telefonu iz banke da vam je uplaćeno na tekući račun ta i ta suma ?Ma kakvi par dana, meni 11 dana stoji poslat na isplatu, a datum valute bio 22 novembar
Ako imate aplikaciju za mBanking još bolje.
Oko 5 dana plus vikend ako računaš i ta 2Kolko dana ti stajalo poslat na isplatu?
StižeDa li vam stiže obaveštenje na telefonu iz banke da vam je uplaćeno na tekući račun ta i ta suma ?