Subvencije u poljoprivredi za 2024 godinu

meni stiglo resenje prihvatio ga al nema nigde da pise odricanje od zalbe ,,,gledo i u rubrici de su prigovori i zalbe tamo ima samo resenja od goriva i prolecne subvencije ovo resenje nema,,,takode ni u podsticajima status predmeta pise prihvacen al nema mogucnost odricanja od zalbe kao sto je navedeno u upuctvu
Otprilike ±24h od prihvatanja rešenja dolazi opcija Odricanje od žalbe na platformi ePodsticaji u okviru softverskog rešenja eAgrar.

Ono gazdinstvo što je podnelo zahtev 2 februara je stiglo rešenje i odustao od žalbe još pre neki dan i stoji poslat na isplatu. Valuta je bila danas, to jest 19.11. Na gazdinstvu koje je podnelo zahtev 28.2. Je promenjena cifra i promenjen status u prihvaćen. Ništa dalje još ne stiže... Ovi što im je danas isplaćeno, kad ste vi podneli zahtev proletos?

Sent from my SM-A546E using Tapatalk

Meni pise u podsticajima da prihvaceno jos pre 5-6 dana ,i ispod pise da prihvatim resenje u e-sanducetu.
Ja ulaziio u sanduce svaki dan, nemaa nista...
Da mi nije puno sanduce?? Kako se prazni sanduce??

Meni pise u podsticajima da prihvaceno jos pre 5-6 dana ,i ispod pise da prihvatim resenje u e-sanducetu.
Ja ulaziio u sanduce svaki dan, nemaa nista...
Da mi nije puno sanduce?? Kako se prazni sanduce??
Ništa ne brinite eSanduče vam nije puno (Prepunjeno) pa da vam zbog toga ne stiže Rešenje. Budite strpljivi stiće vam 100% (Uključite notifikacije za email pa će vam doći obaveštenje da ste dobili Rešenje od Uprave za agrarna plaćanja).

Zatražite IzvodObavezno overen izvod (Struktura biljne proizvodnje, današnji datum, svrha izvodaOstavite prazno) i videćete da će vam doći.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh