Ja ni resenje.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Takodje, ni resenja jos nema.Ja ni resenje.
Do kada moze da se preda za refakciju, koji je zadnji datum?
Hvala!Zvanično mogu da potvrdim da su počele isplate Subvencija (Dodatnih 10.000 po ha).
Na to pitanje sam već dao odgovor u temi Uputstvo za podnošenje zahteva za povrat akcize za gorivo (Dao sam vam direktan link od mog posta samo kliknite Prikaži!)
Rok za podnošenje zahteva za refekciju je do 31.12.2024. godine, dakle gorivo možete da sipate do par dana pre 31.12. kako bi prošao kroz poresku upravu i vi mogli da podnesete zahtev.
Uputstvo za podnošenje zahteva za povrat akcize za gorivo
Mi koji jos imamo goriva na gazdinstvu tj na hektare, isto mozemo do 10og novembra kupovati po 179 ,ili nama vazi do kraja godine to ?. ⛽🚜 Dobili ste odgovor u Privatnoj Prepisci 📩 Jedini uslov je da imate NIS Agro karticu i da niste ispunili kvotu. Po priloženom imate pravo.poljoinfo.com
Pa za to smo se i borili.Jel ispostovano da prvo ide onima koji nikad nisu izlazili na proteste i onima koji su vecito protiv (nije ni bitno cega).
Prvo pare idu pregovaracima, pa fiktivnim poljoprivrednicima, pa onima koji su sedeli po ulicama, pa onima koji su stalno nezadovoljni i protiv i na kraju oni koji cute, takva raspodela bi bila jedina ispravnaJel ispostovano da prvo ide onima koji nikad nisu izlazili na proteste i onima koji su vecito protiv (nije ni bitno cega).
Sigurno imas neke veze u ministarstvo pa su te isplatili preJa sam kao hobi zaposleni poljoprivrednik dobio pare još pre 10 dana
Cek, hobi zaposlen ili hobi poljoprivrednik ?Ja sam kao hobi zaposleni poljoprivrednik dobio pare još pre 10 dana