Subvencije u poljoprivredi za 2024 godinu

Zvanično mogu da potvrdim da su počele isplate Subvencija (Dodatnih 10.000 po ha).
Do kada moze da se preda za refakciju, koji je zadnji datum?
Na to pitanje sam već dao odgovor u temi Uputstvo za podnošenje zahteva za povrat akcize za gorivo (Dao sam vam direktan link od mog posta samo kliknite Prikaži!)

Rok za podnošenje zahteva za refekciju je do 31.12.2024. godine, dakle gorivo možete da sipate do par dana pre 31.12. kako bi prošao kroz poresku upravu i vi mogli da podnesete zahtev.

Zvanično mogu da potvrdim da su počele isplate Subvencija (Dodatnih 10.000 po ha).

Na to pitanje sam već dao odgovor u temi Uputstvo za podnošenje zahteva za povrat akcize za gorivo (Dao sam vam direktan link od mog posta samo kliknite Prikaži!)

Rok za podnošenje zahteva za refekciju je do 31.12.2024. godine, dakle gorivo možete da sipate do par dana pre 31.12. kako bi prošao kroz poresku upravu i vi mogli da podnesete zahtev.

Hvala!

Послато са SM-G975F помоћу Тапатока

Jel ispostovano da prvo ide onima koji nikad nisu izlazili na proteste i onima koji su vecito protiv (nije ni bitno cega).
Prvo pare idu pregovaracima, pa fiktivnim poljoprivrednicima, pa onima koji su sedeli po ulicama, pa onima koji su stalno nezadovoljni i protiv i na kraju oni koji cute, takva raspodela bi bila jedina ispravna

Послато са SM-G975F помоћу Тапатока

meni stiglo resenje prihvatio ga al nema nigde da pise odricanje od zalbe ,,,gledo i u rubrici de su prigovori i zalbe tamo ima samo resenja od goriva i prolecne subvencije ovo resenje nema,,,takode ni u podsticajima status predmeta pise prihvacen al nema mogucnost odricanja od zalbe kao sto je navedeno u upuctvu

Nazad
Vrh