Subvencije u poljoprivredi za 2024 godinu

A to odustajanje od zalbi,jel to bas obavezno ?.Ako ne odustanemo od zalbe,znaci bice isplata opet do kraja meseca ,ili kasnije ?.

A to odustajanje od zalbi,jel to bas obavezno ?.Ako ne odustanemo od zalbe,znaci bice isplata opet do kraja meseca ,ili kasnije ?.
Pa ja mislim da vam je u cilju da što pre dobijete pare.​

Ako ne odustanete od žalbe (Ili stavite nisam saglasan) proces isplate će biti produžen (Da ne kažem bićete na kraju), to znači tek kada prođe zakonski rok za žalbu tek onda će te dobiti pare.

Nadam se da ce prvo idplatiti onima koji nisu nikad izasli na proteste i iz misije rupice cekali.
Ipak će pre isplatiti one što se uopšte ne bave poljoprivredom već daju zemlju u zakup i poljoprivrednike koji nemaju račune i prezadovljni su što su uspešno za.....i kolege sa kupljenim semenom. Takvi se najviše raduju ovim parama.

Ipak mi se čini da će ovako više gazdinstava dobiti novce.Opet je tu i druga stvar,odnosno poljoprivrednici koji nisu imali račune nisu ni računali na ove novce a oni koji su imali račune su oštećeni.To što su uradili su samo napravili još veći jaz među poljoprivrednicima,što ovoj vlasti i jeste cilj.Da smo pametni svi zajedno i da ovu vlast i picoustog oterani govnjivom motkom svima bi bilo bolje.

Prvo dobijaju pare oni koi su u SNS-u pa mi koi nismo bili na protestima, pa fiktivni poljoprivrednici( to su oni što daju zemlju u zakup a uzimaju subvencije) pa onda svi ostali.
Ja bih te malko ispravio za fiktivne poljoprivrednike. Ne uzimaju oni sami subvencije, već im te subvencije poklanjaju oni što zemlju uzimaju pošto-poto u arendu i sad im đavo kriv.

Послато са SM-A225F помоћу Тапатока

Pola foruma trenutno...
swmwroeby8171.png

Ја још ништа нисам добио на е аграр. Једино што видим да је цифра увећана за тих 10000дин/ха и ништа више.
Да и једино што сам добио је извештај да ми, је прихваћена рефакција али ни ту нема ничега за одрицање од жалбе.

Kako ste radili poljoprivredu dok su subvencije bile 4.000din po hektaru, da li ste i tada trazili da subvencije idu vama ili je to od sad pocelo kad su subvencije povecane?

Da li ce vam te subvencije pomognu ako nemate zaradu od zemlje koju obradjujete?

Nikog ne prozivam nego me interesuje sto toliki gnev prema fiktivnim poljoprivrednicima kao da imaju po 100 hektara pa da su neke cifre u pitanju, u mojoj okolini je sitan posed 3-4 hektara

Послато са SM-G975F помоћу Тапатока

Niti ih podrzavam niti imam nesto protiv njih, to su njihovi uslovi kad izdaju zemlju u zakup ili prihvatas ili odbijas nema tu mnogo razmisljanja, ima i opcija gde se uz kiriju i trazi iznos subvencija i posle ostajes sa rizikom kad ce drzava da ti isplati te iste subvencije

Da se odmah zna i sam radim dosta njiva bez ugovora(nije reseno imovinsko pravo) ili nece da potpisu ugovor

Послато са SM-G975F помоћу Тапатока

Nazad
Vrh