Srđan01 (Offline)
Član
Sad usao na eagrar . Isplacena suma je povecana . U esanducetu nema jos nista .
Redovno pratite eSanduče (Ili uključite obaveštenja), malo strpljenja i doćiće i isplata .Takođe...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Sad usao na eagrar . Isplacena suma je povecana . U esanducetu nema jos nista .
Redovno pratite eSanduče (Ili uključite obaveštenja), malo strpljenja i doćiće i isplata .Takođe...
A to odustajanje od zalbi,jel to bas obavezno ?.Ako ne odustanemo od zalbe,znaci bice isplata opet do kraja meseca ,ili kasnije ?.
Ipak će pre isplatiti one što se uopšte ne bave poljoprivredom već daju zemlju u zakup i poljoprivrednike koji nemaju račune i prezadovljni su što su uspešno za.....i kolege sa kupljenim semenom. Takvi se najviše raduju ovim parama.Nadam se da ce prvo idplatiti onima koji nisu nikad izasli na proteste i iz misije rupice cekali.
Caco molim te,pa razumeš.Nadaš se da ćeš dobiti među prvima ili? Nerazumem.
Послато са SM-A225F помоћу Тапатока
Nekima ne valja ni kad daju ni kad ne daju!
Koji smo mi truli soji nevidjeni!
Pokvareni toliko da se i sam Bog pita jos koliko vremena da nam daje!
Ja bih te malko ispravio za fiktivne poljoprivrednike. Ne uzimaju oni sami subvencije, već im te subvencije poklanjaju oni što zemlju uzimaju pošto-poto u arendu i sad im đavo kriv.Prvo dobijaju pare oni koi su u SNS-u pa mi koi nismo bili na protestima, pa fiktivni poljoprivrednici( to su oni što daju zemlju u zakup a uzimaju subvencije) pa onda svi ostali.
Kotrlja seUpravo odustao od žalbe što se subvencija tiče. Sada čekamo pare. Valjda....
Послато са SM-A225F помоћу Тапатока