Subvencije u poljoprivredi za 2024 godinu

Pre će biti da se raditi mora nego što se isplati. Rate za nove "đon direve" su opasna stvar, natera čoveka na sve i svašta.
Evo šansa da se nepravda ispravi. Samo jedan poziv:
https://uap.gov.rs/obavestenje-poja...ekcije-povodom-prijava-zloupotreba-zemljista/

Послато са SM-A225F помоћу Тапатока
Dug nije mi jasno kako mislis ce da se ta nepravda ispravi kada se vlasnik i taj koji od njega uzima zemlju dogovorili vec da sve ide vlasniku i da ce on da mu daa te subvencije ??,jer to je bio i uslov ovome sto uzima da radi tudju zemljh da bi uopste usao da ore i radi tudju zemlju .
Kako drzava moze da too zabrani???
Ja mislim da su ti takvi ljudi u stanju i da plate unapred vlasniku zemlje i kiriju i subvencije drzave ,a njima drzava posle ako da daa,i kad im daa...samo da bi uzeli i radili tu zemlju.Eto dokle too ide.

Meni je samo zanimljivo koliko ste vi optereceni njihovim kreditima ili dugovima ko da im vi trebate sve to pomiriti!
Stigli smo i do toga da su svi koji obradjuju vise zemlje nepismeni i ludi a stekli sta su stekli u zivotu a pametni ispadnu svi sto rade 2-3 ha a jedva spajaju kraj sa krajem!
Nek mi neko kaze da to nije idiotizam i zavidnost na najvecem nivouu!
Neka svako radi kako ume i zna nit mu dajes nit ti uzima!
Drug,bilo je godina kada se lepo zaradjivalo,i rodi i bila i lepa cena itdd ,ali kako sada stvari stoje u zadnje nekoliko godine izgleda da je mecka dosla i na vrata ratara...
A too da neko sada zaradi na 14 ili 20 din kukuruza i psenice, to da bi verovao ee to je takodje idiotizam...
Jedino ako ne pere prljave pare iz neke drugih poslova preko poljoprivrede,ili mu dede babe i roditelji iz inostranstva finansiraju celu proizvodnju od setve do zetve i berbe aa on ono sto obere i proda vice i govori da mu zarada.

Стигло решење, али још увек нема могућности одрицања права на жалбу. Је л и то траје док сервер актуализује информације?
Pojaviće se opcija odricanja prava na žalbu u narednom periodu. Meni je od prihvatanja rešenje do pojave te mogućnosti prošlo 24 sata.

Ček samo da klepe par njih. A klepiće sigurno, pitanje je samo vremena. Za sve su našli načina tako da imaju način i za ovo, nesumnjam. Verujem da oni koji su u prekršaju govore kako je to neizvodljivo? Opet nada umire poslednja.
A što se tiče tuđih rata kredita nisam njima opterećen, već je to glavna činjenica koja tera ljude da rade to što rade. Ispravite me ako grešim, neki ljudi vole da rintaju dan i noć cele godine, plate arendu 500e odu u minus 300e i njima lepo? Zbog čega, zato što im ćef tako?

Стигло решење, али још увек нема могућности одрицања права на жалбу. Је л и то траје док сервер актуализује информације?
Odgovorio vam je @Čerčil96

Ali da odgovorim i ja 🙂.Kroz par dana dolazi opcija da se odreknete prava na žalbu.​

Redovno pratite platformu ePodsticaji

Ček samo da klepe par njih. A klepiće sigurno, pitanje je samo vremena. Za sve su našli načina tako da imaju način i za ovo, nesumnjam. Verujem da oni koji su u prekršaju govore kako je to neizvodljivo? Opet nada umire poslednja.
A što se tiče tuđih rata kredita nisam njima opterećen, već je to glavna činjenica koja tera ljude da rade to što rade. Ispravite me ako grešim, neki ljudi vole da rintaju dan i noć cele godine, plate arendu 500e odu u minus 300e i njima lepo? Zbog čega, zato što im ćef tako?
A ko će ih prijavljivati.Jedino oni što imaju više gazdinstava na jednoj adresi ili u komšiluku ili kod rodbine.Kako se ta gazdinstva zovu.O njima se malo priča a ne znam zašto.

Sve se računa.Zakupodavci računaju koliko dobijamo na osnovu korišćenja njihove zemlje.Meni i ne traže subvencije i ne dajem im od toga nista ali zato zakup ide i po 450 do 500 evra....🤣🤣

Wao wao a ima i ko plaća 350 ali sve kompletno podeli na pola čak i gorivo. Tako da pričamo prazne price oko toga šta je starije dal kokoška ili jaje....

Meni je samo zanimljivo koliko ste vi optereceni njihovim kreditima ili dugovima ko da im vi trebate sve to pomiriti!
Stigli smo i do toga da su svi koji obradjuju vise zemlje nepismeni i ludi a stekli sta su stekli u zivotu a pametni ispadnu svi sto rade 2-3 ha a jedva spajaju kraj sa krajem!
Nek mi neko kaze da to nije idiotizam i zavidnost na najvecem nivouu!
Neka svako radi kako ume i zna nit mu dajes nit ti uzima!
U pravu si kolega. Samo zavidni i nesnadjeni mogu da komentarisu na taj nacin.

Što se tiče davanja zemlje u zakup, svako ima pravo da traži za svoju zemlju koliko hoće i pod uslovima koi mu odgovaraju. Ko hoće hoće ko neće nemora, a uvek će biti nekoga ko će platiti više samo da je uzme a da li ima računice to je njegov problem.Niko nikoga ne bije po ušima.

Nazad
Vrh