Subvencije u poljoprivredi za 2024 godinu

Jedna stvar mi je promakla u vezi povrata akciza. Poslao sam zahtev za svu kolicinu 15.10 nisam hteo da cepkam na 20 puta. Stiglo mi je resenje u e-sanduce i prihvatio sam ga pre 10 dana. Da li i na ovo resenje ima negde opcija za odricanje od zalbe ili ne, ja je ne mogu naci nigde.

Pronasao,upisao broj predmeta i stavio "odustanak od prigovora ". Dole mi trazi da postavim neka dokumenta,da li tu samo da im posaljem ovo resenje sto su oni meni poslali i to je to ?

Jedna stvar mi je promakla u vezi povrata akciza. Poslao sam zahtev za svu kolicinu 15.10 nisam hteo da cepkam na 20 puta. Stiglo mi je resenje u e-sanduce i prihvatio sam ga pre 10 dana. Da li i na ovo resenje ima negde opcija za odricanje od zalbe ili ne, ja je ne mogu naci nigde.
Poruka u temi "Uputstvo za podnošenje zahteva za povrat akcize za gorivo"

Jedno pitanje za Srdjana ako moze ,moze li se prijaviti naknadno brojno stanje na pcelinjaku?
Naravno odete u veterinarsku stanicu i kažete novi broj pčelinjih društava (Košnjica), onda će oni dodati taj broj u vaš eRPG (Gazdinstvo).

Vaše je da odete posle na eRPG i u polju 4. Fond životinja stavite broj kao što je i prijavljeno u bazi (Videćete razlike u brojevima konvencionalna ili organska proizvodnja) e tu trebate da usaglasite podatke sa prijavljenim u veterinarskoj stanici.

Naravno odete u veterinarsku stanicu i kažete novi broj pčelinjih društava (Košnjica), onda će oni dodati taj broj u vaš eRPG (Gazdinstvo).

Vaše je da odete posle na eRPG i u polju 4. Fond životinja stavite broj kao što je i prijavljeno u bazi (Videćete razlike u brojevima konvencionalna ili organska proizvodnja) e tu trebate da usaglasite podatke sa prijavljenim u veterinarskoj stanici.
Hvala na brzom odgovoru ,ali bio sam u vet stanici i rekose mi da je moglo samo do kraja oktobra?

Hvala na brzom odgovoru ,ali bio sam u vet stanici i rekose mi da je moglo samo do kraja oktobra?
Izvinjavam se moja greška :udri:

Prema članu 12, stav 2, Pravilnika o načinu obeležavanja pčelinjih društava i registraciji pčelinjaka („Službeni glasnik RS“ broj: 54/10), pčelar je dužan da dva puta godišnje, i to od 1. do 30. aprila i od 1. do 31. oktobra, putem obrasca „Prijava stanja na pčelinjaku“ prijavi broj košnica na pčelinjaku, ovlašćenom obeleživaču. To je obaveza, bez obzira na to da li na pčelinjaku imate promenu broja košnica ili ne.

Prema tome, dužni ste da između 1. i 30. aprila (Za prvi put) odnosno od 1 do 31 oktobra (Za drugi put) odete do svoje teritorijalno nadležne veterinarske stanice koja vam je obeležila pčelinjak, i prijavite broj košnica koji ste izimili. Nakon prijave, veterinar će vam izdati potvrdu da ste izvršili redovnu prijavu, overenu, sa datumom kada ste to uradili (tako da neće biti moguće retroaktivno prijavljivanje nakon 30. aprila).

Ima nešto što mi je baš glupo da vam napišem ali moraću :(:udri:

Jedna mala preporuka da pratite ovaj forum i sajt

Poruka u temi "Pčelarstvo za početnike"

Poslednja izmena:
A da li ima rok za prijavu poljoprivrednog zemljišta sa overenim ugovorom o zakupu ? Da bi podlegao subvencijama za 2025g .

Da li je samo dovoljno preuzeti rešenje o subvenciji iz eSandučeta da bi se ubrzala isplata, jer ne vidim opciju da se odreknem žalbe, odnosno nema broj tog predmeta na spisku?

Upravo odustao od žalbe što se subvencija tiče. Sada čekamo pare. Valjda....

Послато са SM-A225F помоћу Тапатока

Jedno pitanje meni su ispaltili subvencije po hektaru prijava je bila na 5,7 hektara 103,000 din. To je isplaceno sada sam usao u eagrar sad pise da je placeno 161,000 o cemu je tu rec? Ako neko zna nek mi napise

Nazad
Vrh