Retard ti tata sto te napravio majmune jedan nevaspitani.To su samo izuzeci . Par retarda koji nemaju zivot i ceo dan gledaju u ekran i biju neke kompjuterske bitke . Evo javice se za par min. sami . Njih ne treba smatrati za ozbiljno .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Retard ti tata sto te napravio majmune jedan nevaspitani.To su samo izuzeci . Par retarda koji nemaju zivot i ceo dan gledaju u ekran i biju neke kompjuterske bitke . Evo javice se za par min. sami . Njih ne treba smatrati za ozbiljno .
Veze ti nemas ako mislis da je aba jedna od najlosijih liga.Kolega mornar.Najskuplji KK Partizan opet dobio lekciju iz košarke.Rumenoglu kao najtrofejniji trener gubi 4-u utakmicu u jednoj od najlošijih liga Evrope.Da li ćete postići bar delić od onog od prošle godine.Koliko vam treba još pojačanja da vas Rumenoglu vrati u igru.
Retard ti tata sto te napravio majmune jedan nevaspitani.
Kao sto napisah . Javljaju se brzinom svetlosti . Sto je najtuznije , to su neki kao "skolovani" ljudi .To su samo izuzeci . Par retarda koji nemaju zivot i ceo dan gledaju u ekran i biju neke kompjuterske bitke . Evo javice se za par min. sami . Njih ne treba smatrati za ozbiljno .
Niko nije spominjao tvoje postove . Sam si se javio . Tako da .... Beg u rupu iz koje si izmigoljio sram te bilo tvoje profesije . Zali Boze onog sa cijom decom radis konju nevaspitani .Ti si verovatno kompetentan da sudis ko je retard a ko nije, po tome verovatno za koji klub navija? To govori samo o tebi. Sta mislis da neko ko je zavrsio faks ne zna da opsuje ili je to samo tebi dozvoljeno?
Bilo je ovde i zustrih reci, i drugacijeg misljenja, i peckanja, ali ovakvog bezobrazluka jos nisam procitao. Sklanjaj mi se sa ociju i zobidji moje postove.
Izvini molim te, nisam te prepoznao, prvi se poceo da ovde prozivas i budes bezobrazan, nas par ovde pise nedeljama niko nije bio tako odvratan kao ti. Ja nevaspitan, samo sam ti odgovorio na bezobrazluk i vredjanje.Niko nije spominjao tvoje postove . Sam si se javio . Tako da .... Beg u rupu iz koje si izmigoljio sram te bilo tvoje profesije . Zali Boze onog sa cijom decom radis konju nevaspitani .
Izvini molim te, nisam te prepoznao, prvi se poceo da ovde prozivas i budes bezobrazan, nas par ovde pise nedeljama niko nije bio tako odvratan kao ti. Ja nevaspitan, samo sam ti odgovorio na bezobrazluk i vredjanje.
Zar stvarno mislis da nekog nazivas retard i da ti svi cute? Kakve veze ima moja profesija sa tim sto sam ti odgovorio, i decu ucim da ne trpe da ih niko vredja i omalovazava ako imaju drugacije misljenje. Normalan dijalog ok, ali izgleda je to za tebe nepoznanica. Zaobidji
Pa i ti kolega buljiš u taj isti ekran,zar ne.Inače ne bi pisao.A što se ratovanja tiče-ti si u ratu sa tobom.Nema potrebe vređati simpatizere drugog kluba.A sve ćemo nazvati pravim imenima kada vi to budete uradili.To su samo izuzeci . Par retarda koji nemaju zivot i ceo dan gledaju u ekran i biju neke kompjuterske bitke . Evo javice se za par min. sami . Njih ne treba smatrati za ozbiljno .
Ali koliko ste tužni i jadni. Kada jednog Željka Obradovića zovete tim imenom. I takvu ličnost porediti sa Čovićem. Tužno i jadno.
Mislis da je jednostavno uklopiti i ukrotiti 12 top igraca?? Treba tu autoritet.ko zna ako sledece godine zvezda ne igrala evro ligu vec evro kup,ukoliko ne dobije pozivnicu tj ne plati se za ucesce
a zelimir ostane u partizanu mozda i dobije budzet 30+ miliona pa imao 12 top igraca+neki nas da se nadje
mozda i osvoji evroligu
to je radio i sa panatom i fenerom,mozda mu uspe u i sa partizanom
sto se toga tice i to sam vec pisao kako hrvati misle o zvezdi i partizanu kao srpskim klubovima pa su se neki iz sve muke poceli raspravljati ali ne vrediZa respekt je kada ga i u Zadru docekaju aplauzom.