N
Nije problem mornar neka svako navija za svoj tim, realno ili nerealno navijacki ima i toga, i to moze da se oprosti. Ali prostacka vredjanja da neko nekog j....e zato sto navija za drugi tim, to moze svako da da tati i mami koji su ga tako prostacki vaspitali. Toliko.Sve mogu da citiram ko je sta prognozirao uglavnom je bilo gazenje u najavi sa 4 ili 5 razlikea za Bahara su mnogi glavu u vatru stavljali
![]()
Clan LULE28 iz Subotice je cak isaao toliko daleko da se kladio na Zvezdu jako i samouvereno i nazalost platio danak neiskustvu .Clan PEXSAP je tek sada uvideo da su sve moje analize dovedene do savrsenstva i imam osecaj da tek sada pocinje da mi istinski veruje a clan COCI064 se brani cutanjem i njega necemo da diramo video je i on da je sve jedna velika prevara .Sto se tice clana VUXSD on se odvazio da kritikuje nije imao dlake na jeziku ali i pored svih strucnih analiza cak je i on pao na ispitu kada je prognozirao 4 komada u mrezi Partizana.Clan ZOKI230 tek sada nista ne razume a bio je ubedjen u suprotno NAASTAVLJAMO DA PRATIMO SA VELIKIM INTERESOVANJEM DALJA DESAVANJA A NIKADA INTERESANTNIJE BILO NIJE SEZONA JE IPAK OZNACENA KAO USPESNA CILJEVI SU OSTVARENI
![]()

a za Bahara su mnogi glavu u vatru stavljali
Izgleda da je Čus bolji trener od Rumenoglua,momentalno.Rumenoglu se sinoć izgubio kao Bahar.Mislim da mu treba još najmanje 2 NBA igrača.