Sve mogu da citiram ko je sta prognozirao uglavnom je bilo gazenje u najavi sa 4 ili 5 razlikeSto implicira da bi Partizan bio bolji u ligi sampiona![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Sve mogu da citiram ko je sta prognozirao uglavnom je bilo gazenje u najavi sa 4 ili 5 razlikeSto implicira da bi Partizan bio bolji u ligi sampiona![]()
Nije problem mornar neka svako navija za svoj tim, realno ili nerealno navijacki ima i toga, i to moze da se oprosti. Ali prostacka vredjanja da neko nekog j....e zato sto navija za drugi tim, to moze svako da da tati i mami koji su ga tako prostacki vaspitali. Toliko.Sve mogu da citiram ko je sta prognozirao uglavnom je bilo gazenje u najavi sa 4 ili 5 razlikea za Bahara su mnogi glavu u vatru stavljali
![]()
Clan LULE28 iz Subotice je cak isaao toliko daleko da se kladio na Zvezdu jako i samouvereno i nazalost platio danak neiskustvu .Clan PEXSAP je tek sada uvideo da su sve moje analize dovedene do savrsenstva i imam osecaj da tek sada pocinje da mi istinski veruje a clan COCI064 se brani cutanjem i njega necemo da diramo video je i on da je sve jedna velika prevara .Sto se tice clana VUXSD on se odvazio da kritikuje nije imao dlake na jeziku ali i pored svih strucnih analiza cak je i on pao na ispitu kada je prognozirao 4 komada u mrezi Partizana.Clan ZOKI230 tek sada nista ne razume a bio je ubedjen u suprotno NAASTAVLJAMO DA PRATIMO SA VELIKIM INTERESOVANJEM DALJA DESAVANJA A NIKADA INTERESANTNIJE BILO NIJE SEZONA JE IPAK OZNACENA KAO USPESNA CILJEVI SU OSTVARENI
![]()
ovde su sve vrhunski domaćini i mislim da niko od nas neće mami i tati da da ništa neprimereno .Nego šta kažeš ti za derbi jel imaš neko valjano objašnjenje ubaci se malo u stručnu analizu pa da podignemo ovu temu na malo vislji nivoN
Nije problem mornar neka svako navija za svoj tim, realno ili nerealno navijacki ima i toga, i to moze da se oprosti. Ali prostacka vredjanja da neko nekog j....e zato sto navija za drugi tim, to moze svako da da tati i mami koji su ga tako prostacki vaspitali. Toliko.
U pravu si kolega.Baš nešto ne razumem, vidim sinoć pad sa velike visine u Madridu.Neko reče da Partizan još nije došao do forme a dobio prethodne 4 utakmiceSve mogu da citiram ko je sta prognozirao uglavnom je bilo gazenje u najavi sa 4 ili 5 razlikea za Bahara su mnogi glavu u vatru stavljali
![]()
Clan LULE28 iz Subotice je cak isaao toliko daleko da se kladio na Zvezdu jako i samouvereno i nazalost platio danak neiskustvu .Clan PEXSAP je tek sada uvideo da su sve moje analize dovedene do savrsenstva i imam osecaj da tek sada pocinje da mi istinski veruje a clan COCI064 se brani cutanjem i njega necemo da diramo video je i on da je sve jedna velika prevara .Sto se tice clana VUXSD on se odvazio da kritikuje nije imao dlake na jeziku ali i pored svih strucnih analiza cak je i on pao na ispitu kada je prognozirao 4 komada u mrezi Partizana.Clan ZOKI230 tek sada nista ne razume a bio je ubedjen u suprotno NAASTAVLJAMO DA PRATIMO SA VELIKIM INTERESOVANJEM DALJA DESAVANJA A NIKADA INTERESANTNIJE BILO NIJE SEZONA JE IPAK OZNACENA KAO USPESNA CILJEVI SU OSTVARENI
![]()
Mi se nismo hvalili za razliku od vas.Još je komentar blag.I ovo je tek početak.Smejala se koza ovci vidi joj se **greška, da taj isti Real nije izgazio Zvezdu kao sinoc Partizan mogu pa da razumem ovakav komentar
A vi se naslađujete kad mi izgubimo.Što bi mi bili drugačiji.Ali ste jedva dočekali da izgubimo,odmah ste se javili.
I dalje nikakav komentar na to ko je odgovoran što je Zvezda najgori učesnik Lige Šampiona.
odgovoran je onaj što ih je doveo i isplatio debelo ali neka sve ide spontanoodgovorni su Bukari,Mijatovic,Olajinka,Katai i posebno najveci krivac i odgovorni je Serif Ndiaje
Zoki drug moj kada se dese ovakve stvari iskopa se rupa i gurne seglava u rupu kao noj ili to ili se stavi flaster na usta i da se čovek brani ćutanjem.A ovo za Reala nadam se da je sala oni ljudi favoriti broj jedan u Evropi skupi ko djavo a mogu da igraju sa NBA timovima koliki roster i kakva imena tako da ne treba sada preterivatj a za Partizana kapa dole za učinjeno ali samo malo realnosti mora da bude.Jel ceniš ti ovo što radi ZeljkoA vi se naslađujete kad mi izgubimo.Što bi mi bili drugačiji.
Zvezda je bar bila učesnik LŠ a vi,gde li ste.
Znači zmaju ipak će da bude 4 komada ali na proleće .Izgleda da je onaj meč sa Fiorentinom totalno destabilizovao psihu i ostavio neizbrisiv trag mediju crveno belima .Ako mislite da nas tucete na proleće jedino da dovedete nekoliko igra a iz Bačke palanke izTSC a nikako drugacije a ovi istrošeni Serifi i ostala sekund hend bratija to može da se vrati kao defektima roba BEKSOM valjda su još pod garancijom kao Bahar a i neće da uzmu nezaradjenoOvako loša Zvezda je u svim statističkim podacima bila bolja ,Rodičev poklon ,dva gola iz ofsajda i srećno iskorištena situacija kod izmene Nedeljkoć-Endiaj ...imali ste sreće više no pameti...pobedili ,slavite ,imate pravo...
Ako se ne pojačate na proleće ima da bude 3-4 komada po utakmici..
A koliko je Bahar bio hendikep za Zvezdu ...videćete u nastavku...
kurčite se dok možete...