E taj podatak ko je kriv sigurno nećeš dobiti ovde jer su svi ubeđeni da je problem ili u treneru ili u golmanu ili u igračima ili u fizioterapeutu ili u čistačici a kada ja kao neutralan a izuzetno stručan krenem da im objašnjavamo kako stoje stvari mnogi tu iskrenost i dobro namernost pogrešno shvataju .Sada si im i ti saopštio u kom grmu leži zec i da je problem u usnama a ja sada očekujem da čujem kontra pitanje A jel problem sa Baharovim usnama previše čitanja kurira i sličnih tabloida destabilizuje psihu i prave ljudima pogrešnu sliku o svemu a što se tiče titule to će da bude oni će da se probude i da zaigraju i svi će da budu prezadovoljni i a investicija ima da se opravda .Ovde je sreća okrenula ledja i sada se opet vraćaju bivši treneri ničim izazvani i tako u nedogled Ovo je sada nacionalna tragedija ovo je veći bunar nego železara Smederevo ovo je osim bunara i katastrofe i nacionalna katastrofa ANIKO DA OSUDI I DA KAZE NESTO KONKRETNO teško je naći pravog krivca očigledno .Žao mi sada ovog Bahar pustiše ga niz vodopade ni krivog ni dužnog ali neko je morao ociglednoSve je jasno kao dan,vaša je titula.Ovde se sve vrti oko usne.Misliš li da bi Terzić tek tako rekao da on odlazi ako Zvezda ne bude prvak.
Jedino me interesuje čija je odgovornost što je Zvezda najgori tim Lige Šampiona?
Послато са Redmi Note 8 Pro помоћу Тапатока

ali sta ti je zivot bledo drugoligasko Smederevo izbaci u kupu TSC a a onda TSC ubije Partizana na JNA ponizi nas da nema gde grdje i onda Kragujevac zavuce 3 komada i sada dolazi najskuplji tim u istoriji i sta da pomisle svi fudbalski sladokusci osim da bude RINGE RINGE RAJA