To sto si napisao da radi obradovic mozes da das tvojim ukucanima, neotesana ......Ja sam uporedio nacin formiranja ekipe, Ataman ima na osnovu cega da kaze idemo napad na evrotituli, na osnovu ceka Covic moze da kaze napadamo 4 trofeja?
To sto vas Obradovic jebe i sto se isfrustrirani jer ste videli da vam Covic maze oci nemojte nas sada da pravite na budale i da ih opravdavate.
Pogledajte malo pre pocetka sezone ljude koji su u kosarci bivse igrace i funkcionere sa obe strane koji kazu nkada se ovoliko nije ulozilo u oba tima.
Drugo Limar je u prvih 10 ljudi po Forbsovom istrazivanju u Srbiji po vrednosti i njegove dve firme su sonzori, mozda je stvarno Partizanovac mozda se malo drznuo pa nije poslusao vodju da ostane Partizan ikebana iako nije placao porez, sve je to mozda, mzoda veliki vodja pusta sada malo kkjer nije glup ako je lud pa vidi koju podrsku ima Zeljko, videlo se na slucaju Mirotic kolko se mesaju drzava i crkva
Kada se kaze Zeljko Obradovic trebada se aplaudira i da se kaze cast mi je ali vi Zvezdasi nikada necete do moci da shvatite jer vas je legenda Covic zatrovao mrznjom.
Zbog tog idiota ja ne smem da vodim dete ako bude bilo kupa u Nisu..
Cuj limar uspesan privirednik za primer, blago tebi ako ti sns mafijas za primer....