Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Sramota je imati budalu od trenera....a protivniku treba pružiti ruku i čestitati jer jeste taj Partizan katastrofalan ali i mi smo dotakli dno dnaSkoro ni jedan trener nije uništio toliko fudbalera i izbacio ih iz forme kao ovaj Izraelac...
Bahar je pobedio Zvezdu ,uzeo lovu i naneo štetu klubu ...
Sramota je izgubiti od ovakvog Partizana
Bajke su na drugom spratu.pa sta ima da se zapitamo
zvanicno budzet partizana je 20milki....potvrdio ostoja neki dan
ne mogu naprednjaci za dva kluba dati isti budzet i da budu dovedeni igraci istog kalibra tj da budu placeni toliko
jos kad se zna u ovih 12 godina od sns-a zvezda nikad nije imala veliku lovu da dovede igrace,da se ne ponavljam ima post u temi ko su cirbes,bili beron,de markus nelson i ostali
Spomenuh ja da bezobzira koliko budžeta imali morate pogoditi sa dobrim pojačanjem... Lako je dovoditi crne momke koji su kvazi igrači i njima davati minute a oni ne pokažu ni jedan postotak onoga za šta su plaćeni... Posle toga i Zvezdi i Partizanu je lako kukatiBajke su na drugom spratu.
Niste imali lovu ovih 10 godina a dovodio se Kampaco. Lepo je bilo kad smo igrali sa Zagorecem i vasim otpadom Dangubic.
Covke rece da imate skoro 16 milke, evo sada resio vrhovni vodja da se otvori jos nekoliko milke. Ode Nejpir od 2 mil, i ostali igraju za sicu. Ajd sto ste najurili ovog Tobija ali me cudi da ce Kuzmic da dobije nogu a u talu je sa Covicem.
Stigo centar majka mu izgleda srpkinja a otac iz Kameruna.Tu ce da padnu jos 2-3 igraca. Onda kmecite za pare a prolete vam kroz klub 20 igraca.I placate 3 trenera, dve doselekcije.
Od nasih 20 milki 7-8 od karata i navijaca. Ko je dobio vise od drzave ? Borba sa Asvelom i Albom za zacelje se nastavlja.
Lakse je dovesti dobrog igraca nego zadrzati, to znaju svi koji su u sportu. Zapitaj se koliko kostaju panter i naneli?Bajke su na drugom spratu.
Niste imali lovu ovih 10 godina a dovodio se Kampaco. Lepo je bilo kad smo igrali sa Zagorecem i vasim otpadom Dangubic.
Covke rece da imate skoro 16 milke, evo sada resio vrhovni vodja da se otvori jos nekoliko milke. Ode Nejpir od 2 mil, i ostali igraju za sicu. Ajd sto ste najurili ovog Tobija ali me cudi da ce Kuzmic da dobije nogu a u talu je sa Covicem.
Stigo centar majka mu izgleda srpkinja a otac iz Kameruna.Tu ce da padnu jos 2-3 igraca. Onda kmecite za pare a prolete vam kroz klub 20 igraca.I placate 3 trenera, dve doselekcije.
Od nasih 20 milki 7-8 od karata i navijaca. Ko je dobio vise od drzave ? Borba sa Asvelom i Albom za zacelje se nastavlja.
pa kada je dosao kampacoBajke su na drugom spratu.
Ne zezaj, Čović ima odrešene ruke da radi šta hoće i kako hoće, to se videlo na primeru žandarmerca, da je ono probao pre desetak godina dobio pendrek među oči.Samo što je Zvezda morala da pokupuje starački dom a vi ste zbog Rumenoglua i SNS ostavili okosnicu tima i doveli NBA igrače i Jaramaza da se Vlasi ne dosete.Zvezda je ostala skoro bez cele ekipe.Ako misliš da Dule i Grk ne znaju ko su Kuzmić Ilić,Lazarević....Sve to govori čiji je budžet veći.
Bilo kako bilo promašili su sa svim igračima koje su doveli i to tabela kaže..Ne zezaj, Čović ima odrešene ruke da radi šta hoće i kako hoće, to se videlo na primeru žandarmerca, da je ono probao pre desetak godina dobio pendrek među oči.
Pitanje ko je dovodio igrače, Čović, Dozet ili Duško.
Zvezda je dovela 8 igrača za 15 dana.
Miško je zaebo Petruševa i poslao ga u NBA posle jedne sezone u Evroligi umesto da je ostao u Zvezdi.
Što bi moj pokojni deda znao da kaže Krivom kur i dlaka smeta.
Dobriću najverovatnije nije data bolja fin ponuda jer tako rade naši,pre će dati strancu pare nego našem igraču.
Ako napadaš F4 ne menjas ceo tim.
Sent from my M2012K11AG using Tapatalk
Otkud ti znaš šta ima Čović a šta limar.Kao da si sa njima u kontaktu.To ne zna ni interpol.Pogledaj samo gde je šta ostalo i šta i odakle je dovedeno.Ne zezaj, Čović ima odrešene ruke da radi šta hoće i kako hoće, to se videlo na primeru žandarmerca, da je ono probao pre desetak godina dobio pendrek među oči.
Pitanje ko je dovodio igrače, Čović, Dozet ili Duško.
Zvezda je dovela 8 igrača za 15 dana.
Miško je zaebo Petruševa i poslao ga u NBA posle jedne sezone u Evroligi umesto da je ostao u Zvezdi.
Što bi moj pokojni deda znao da kaže Krivom kur i dlaka smeta.
Dobriću najverovatnije nije data bolja fin ponuda jer tako rade naši,pre će dati strancu pare nego našem igraču.
Ako napadaš F4 ne menjas ceo tim.
Sent from my M2012K11AG using Tapatalk
Treba on da ima 2€ na sat kako igrayago imaa 350hilj![]()
![]()
![]()
newslite21.com