Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
oba kluba su osnovali komunisti...jedni su jeli u domu armije drugi nisuNemoj da se hvalis tim komunjrama sto lupetaju. Pa vas je osnovao Krcun, imali ste onog sa nadimkom "zver" u klubu.
Ovaj brazilac koliko vidim ima ciste papire a i da nema sta vase to zanima. Tresu vam se gace, strah vas da slucano ne uzmemo EL.
Vasa bolest se videla koliko iz petnih zila ste navijali za Real, i pravdanje igraca Reala.
Dao politicar i crkveno lice zeleno svetlopa doso covek.
Pa vama je nestao dug od 17m preko noci u kk klubu, sipali silne pare. Dovodili vam F4 u BG nadajuci se da nesto uradite. A vi top 15 max.
Uporedjujes zvezdanu sa Realom, barsom, Man U ? Znas li ti koliko oni imaju para od sponzora, marketinga, navijaca u svetu ?
radule nije zvalonjin covek jer da jeste i sad bi bio u vlasti sa njimPa Tadic ti sad ide sa ludim Raduletom koji je zvalonjin covek. On ih je doveo na vlast, on se njusio sa Dacicem. Sns doveo na vlast taj Tadic, rehabilitovao i sps. Politicar par exselans.
Ovi poluamateri Kopenhagen sto rade u firmi do 14 h a posle firme trening strpase Mancesteru 4 komada onako amaterski a ovi nasi krimosi ispazarise 2 slepera crnackih seknd hendova i nemogu da prenesu loptu na protivnicku polovinu /totalna sterilnost pasivni do bola /a lepo sam ukazivao ovde na forumu da je Bahar sibicar u najavi kakav crni strateg i kada se sibicar uklopi sa ovim likovima sa interpolove poternice onda je i jedan bod u grupi kao Ajfelov toranjSem golmana niko nije zaslužio prelaznu ocenu, katastrofa od igre neznase koje gori od koga
Jesi li se kladio na Induse protiv Lajpciga tj da li si verovao u voljeni klub ili si iskusno poslusao moj savet i sacuvao novac u dzepuOcigledno ne znas dobro...Tadic nije u Sns-u
Goran Vesic jeste koji je upravljao zvezdom gle cuda
Mag dule nije nista ugasio vec tadasnja ekipa na vlasti koju bi gle ironije vec sutra vratio nazad na vlast umesto ove bagre pa makar ugasili opet zvezdu
Tacno je da Radule nije zvalonjin, to sto je bio u vladi 2014. pa izasao je i dokaz.radule nije zvalonjin covek jer da jeste i sad bi bio u vlasti sa njim
nije tadic doveo sns na vlast vec evropa tj merkel i ameri jer tadic nije hteo da potpise briselski
nije tadic rehabilitovao sps,vec narod a 2008 godine sps tj dacic bira sa kime ce u vladu--da li sa radikalima(seselj,toma,vucic) ili tadicem i ostalima
posto imamo razlicita misljenja i stavove ocigledno
zavrsavam diskusiju
Zaboravio si da kazes da su sve to privatni klubovi pa neka gazda radi sta hoce . Ovde ulupaju drzavni novac i sve super . Sreca pa Man City dolazi poslednje kolo pa postoje sanse za 3 mesto . Naravno ako ih ne naduvaju Boysi .Inace Benfika i Anterpen nemaju ni bod u svojim grupama posle 4 kola
Seltik i Union Berlin imaju takodje po 1bod
Eno i kod njih svi dobijaju otkaze,menjaju se treneri ili...???![]()
pa zato i ima nadimak Ludi RaduleTacno je da Radule nije zvalonjin, to sto je bio u vladi 2014. pa izasao je i dokaz.
On sam nije nista bolji od zvlalavog jer je po istom principu ja glavni, kada su koristili app za izbor ljudi po odborima, pricao sam drugaru koji je dogurao i do poslanika(kada je uvideo da radule nije cist napustio je), da to ne valja ne moze app da ti kaze ono sto ce komsija, tako i bese, brzo pocese ti njihovi iz app da preletaju.
Kako je taj čovek još u timu kao da je njegov?pa zato i ima nadimak Ludi Radule
da se vratimo na uporedjivanje lajpciga i junajteda
koliko je junajted u problemu govori i to da im ovaj igra i dalje u odbrani